Breaking News

Το πιο αποτυχημένο παρκάρισμα με Porsche 911 Targa 4S (video)

Το πιο αποτυχημένο παρκάρισμα με Porsche 911 Targa 4S (video)

Από τη μια τρομάζεις βλέποντας πως κατέληξε αυτή η άτυχη Porsche 911 Targa 4S και από την άλλη το όλο θέαμα είναι κωμικοτραγικό.

Η μαύρη 911 Targa 4S που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία διαπέρασε έναν τοίχο και καρφώθηκε κάθετα με το εμπρός της τμήμα στην άσφαλτο. Το περιστατικό αυτό συνέβη σε πόλη της Βρετάνιας όταν ο 73χρονος οδηγός της 911 Targa 4S επιχείρησε να την παρκάρει σε ένα χώρο στάθμευσης.

Το πιθανότερο σενάριο είναι ο ηλικιωμένος οδηγός, που ευτυχώς δεν τραυματίστηκε, να μπέρδεψε το γκάζι με το φρένο και έτσι το γερμανικό supercar να κατέληξε να χρειάζεται τη βοήθεια γερανού για να ανασυρθεί.

Οι ζημίες που έχει υποστεί η 911 Targa 4S είναι σημαντικές και εντοπίζονται στον εμπρός προφυλακτήρα και στους προβολείς, ενώ έχουν σπάσει και τα δυο παρμπρίζ της.

Η 911 Targa 4S τροφοδοτείται από έναν εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα 3.0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 420 ίππους και 498 Nm ροπής, επιτρέποντας επιτάχυνση από 0-96 χλμ./ώρα εντός 4,0 δευτ. και τελική ταχύτητα 300 χλμ./ώρα.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
911 Targa 4SPorsche

Related Articles

Τι γίνεται όταν τρακάρεις μια νοικιασμένη McLaren 650S;

Για πολλούς αποτελεί όνειρο να καταφέρουν μια μέρα να οδηγήσουν ένα supercar, αλλά το να το τρακάρουν αποτελεί σίγουρα εφιάλτη.

Αυτές είναι οι πέντε Porsche με τον πιο δυνατό ήχο (video)

Πώς καταλαβαίνει κανείς ότι περνάει μια Porsche χωρίς να την έχει στο οπτικό του πεδίο; Μα φυσικά από το χαρακτηριστικό

Σχεδόν μισό εκατομμύριο κοστίζει το αγωνιστικό Nissan GT-R

Το εκρηκτικό Nissan GT-R μπορεί άνετα να εισβάλει μέσα σε μια πίστα και να καταπλήξει, ωστόσο η ιαπωνική εταιρία προσφέρει