Breaking News

Γιατί η Toyota ρίχνει αυλαία στο Avensis;

Γιατί η Toyota ρίχνει αυλαία στο Avensis;

Την καριέρα του φαίνεται πως θα ολοκληρώσει το Avensis, καθώς η Toyota σύμφωνα με πληροφορίες δε θα συνεχίσει την παραγωγή του.

Ο πιθανότερος λόγος που η ιαπωνική εταιρεία αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους στο Avensis είναι οι χαμηλές του επιδόσεις στον τομέα των πωλήσεων, καθώς την προηγούμενη χρονιά στην Ευρώπη σημείωσε μόλις 25.319 πωλήσεις.

To Avensis που προσφέρονταν με sedan και station wagon αμάξωμα, βρίσκεται στη ζωή εδώ και 21 χρόνια, έχοντας αφήσει τρεις γενιές πίσω του, ενώ η πιο πρόσφατη μικρή ανανέωση του πραγματοποιήθηκε το 2016.

Παράλληλα υπάρχει μια ακόμα πληροφορία που λέει ότι ίσως τo Avensis αντικατασταθεί με μια τετράθυρη έκδοση του νέου Auris. Η εν λόγω έκδοση διατίθεται στην αγορά των H.Π.Α με την ονομασία Corolla.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
AurisAvensisCorollaToyota

Related Articles

Νέο Nissan Qashqai: Υβριδικό, ελαφρύτερο και τεχνολογικά αναβαθμισμένο (video)

To δημοφιλέστερο SUV της Nissan, το Qashqai, βρίσκεται στη τελική ευθεία για την αποκάλυψη της τρίτης πλέον γενιάς του. Να

Ο μεγαλύτερος εκθεσιακός χώρος της Brabus

Αν τα φετινά Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά βρίσκεστε στη Γερμανία έχουμε να σας προτείνουμε ένα ξεχωριστό μέρος για να επισκεφτείτε.

H BMW X4 είναι πανέμορφη ειδικά με αυτή την απόχρωση

Οι καμπύλες της νέας X4 αναδεικνύονται ακόμα περισσότερο με αυτή τη ξεχωριστή σκούρα απόχρωση, την οποία η BMW ονομάζει “Sophisto