Breaking News

To Renault Captur απέκτησε σπορ έκδοση και 150 ίππους

To Renault Captur απέκτησε σπορ έκδοση και 150 ίππους

Η γαλλική φινέτσα και ο πρακτικός crossover χαρακτήρας του Renault Captur συνδυάζονται πλέον με μια νέα σπορ έκδοση περιορισμένης παραγωγής.

Η Renault λοιπόν δημιούργησε το Captur S-Edition και όπως είναι προφανές το γράμμα “S” προέρχεται από τη λέξη Sporty.

Αυτό που κάνει πιο δυναμικό το Captur είναι η προσθήκη του βενζινοκινητήρα 1.6 λίτρων TCE των 150 ίππων κάτω από το καπό του, ο οποίος συνδυάζεται με μηχανικό ή με αυτόματο κιβώτιο. Διατίθεται επίσης με βενζινοκινητήρα 1.2 λίτρων TCE 120 ίππων και πετρελαιοκινητήρα 1.5 λίτρων dCi 110 ίππων.

Στην παλέτα του Captur S-Edition υπάρχει η νέα μπλε απόχρωση “Iron Blue” για το αμάξωμα που σχηματίζει αντίθεση με τη μαύρη (Etoilé Black) ή γκρι οροφή (Platine Grey), ενώ πατάει σε μαύρους τροχούς 17 ιντσών. Το λογότυπο S-Edition έχει τοποθετηθεί στα μαρσπιέ των θυρών και στα εμπρός φτερά.

Τα καθίσματα του είναι επενδυμένα με δέρμα και αλκαντάρα, ενώ υπάρχουν μπλε ραφές. Εξοπλίζεται με αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός-πίσω και πλευρικά, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα ελέγχου «τυφλού» σημείου, σύστημα πολυμέσων R-Link Evolution με οθόνη αφής 7 ιντσών, Bluetooth και σύστημα πλοήγησης TomTom.

Η αρχική τιμή του Captur S-Edition στη αγορά της Γαλλίας διαμορφώνεται στα 23.300 ευρώ με τον 1.2 TCE βενζινοκινητήρα και μηχανικό κιβώτιο.


Tags assigned to this article:
Captur S-EditionRenault

Related Articles

Εδώ η Nissan έχει κατασκευάσει 5 εκατομμύρια οχήματα!

Στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού μας ταξιδεύει η Nissan, για να μας ξεναγήσει σε ένα από τα σημαντικότερα εργοστάσια της.

Αερόσακος σε απίθανο σημείο του νέου Honda Jazz (video)

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι οι αερόσακοι τοποθετούνται στο τιμόνι, στο ταμπλό, στην οροφή, και στα γόνατα του οδηγού. Έχουμε δει

O πετρελαιοκινητήρας των 405 ίππων που έφερε ρεκόρ

Ένα σημαντικό γεγονός γιορτάζει η αμερικάνικη κατασκευάστρια βαν, φορτηγών και pickup μοντέλων Ram και η εταιρεία παραγωγής κινητήρων Cummins. Η