Breaking News

Πώς απέκτησε ναυτικό στυλ το Renault Kadjar;

Πώς απέκτησε ναυτικό στυλ το Renault Kadjar;

Στο πρόσφατο παρελθόν έχουμε δει μεγάλους οίκους μόδας να συνεργάζονται με αυτοκινητοβιομηχανίες για τη δημιουργία ειδικών εκδόσεων στα μοντέλα τους.

Για παράδειγμα η Fiat δημιούργησε ειδικές εκδόσεις του 500s αντλώντας έμπνευση από την Diesel και την Gucci, ενώ αντίστοιχη ενέργεια είχε πραγματοποιήσει η Maserati με την Ermenegildo Zegna.

Στην προκειμένη περίπτωση εξετάζουμε το Renault Kadjar που υιοθέτει το στυλ της Armor-Lux, η οποία προσφέρει ρούχα κυρίως σε ναυτικό στυλ, καθώς χαρακτηριστικό της είναι οι οριζόντιες μπλε και άσπρες ρίγες.

Το γαλλικό SUV λοιπόν στην νέα έκδοση ονόματι Armor-Lux ξεχωρίζει χάρη στις ρίγες στον πίσω τμήμα του, στα φτερά, στο κλειδί, στα μαρσπιέ των θυρών και στη βάση του τριάκτινου τιμονιού. Παράλληλα το λογότυπο της Armor-Lux έχει τοποθετηθεί στα εμπρός φτερά του.

Εξοπλίζεται με ζάντες 19 ιντσών, Led προβολείς και ταπετσαρίες που συνδυάζουν δέρμα και ύφασμα. Το αμάξωμα του Kadjar Armor-Lux θα μπορεί να βαφτεί σε μπλε, γκρι χρώμα ή δυο αποχρώσεις του λευκού.

Στη γκάμα του υπάρχουν κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου που συνδυάζονται με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και με κίνηση στους εμπρός ή σε όλους τους τροχούς.

Το Kadjar Armor-Lux θα διατίθεται αποκλειστικά στην αγορά της Γαλλίας με τις τιμές του να ξεκινούν από 31.400 ευρώ και να φτάνουν τα 36.900 ευρώ.



Related Articles

Όταν τα Lego ζωντανεύουν στο μουσείο της Porsche (video)

Τι συμβαίνει όταν τα βράδια σβήνουν τα φώτα και αποχωρεί το προσωπικό και οι επισκέπτες από το μουσείο της Porsche

Με τρεις σειρές καθισμάτων το νέο Subaru Ascent

Κάτω από το νυχτερινό έναστρο ουρανό και με το σκοτάδι να καλύπτει τη σιλουέτα  του από τη μέση και κάτω

Παύση παραγωγής σε εργοστάσια της Maserati

Μειωμένη ζήτηση για τα μοντέλα της Maserati δείχνει η είδηση που θέλει τα εργοστάσια της να επεκτείνουν την παύση της