Breaking News

Η Mercedes-AMG G63 για το βουνό και την πίστα (video)

Η Mercedes-AMG G63 για το βουνό και την πίστα (video)

Από τη γκάμα της νέας Mercedes G-Class δε θα μπορούσε να απουσιάζει η κορυφαία έκδοση AMG G63, η οποία μόλις αποκαλύφτηκε.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video η ισχυρότερη AMG G63 διαφοροποιείται αισθητικά χάρη στο επιθετικότερο body kit που φοράει, τη γρίλια της μάσκας, τις νέες ζάντες αλουμινίου, τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων και τις διπλές πλευρικές εξατμίσεις της.

Σύμφωνα με την Mercedes η νέα AMG G63 διαθέτει επίσης ενισχυμένο σασί, διαφορετική ανάρτηση, κλείδωμα των τριών διαφορικών και δυνατότερα φρένα.

Κάτω από το καπό της AMG G63 βρίσκεται ο V8 twin-turbo κινητήρας των 4.0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 585 ίππους και 850 Nm ροπής. Συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 9 σχέσεων και με νέο σύστημα τετρακίνησης 4MΑΤΙC που εξελίχτηκε από την AMG.

Το δυνατό «χαρτί» της AMG G63, πέρα από τις αδιαμφισβήτητες εκτός δρόμου ικανότητες της, είναι οι επιδόσεις της με την επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα να έρχεται σε 4,5 δευτ. και την τελική της ταχύτητα να αγγίζει τα 220 χλμ./ώρα που αυξάνεται στα 240 χλμ./ώρα με το AMG Driver’s Package.

Η επίσημη παρουσίαση της νέας AMG G63 θα πραγματοποιηθεί στο Σαλόνι της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο.


Tags assigned to this article:
4MΑΤΙCAMGAMG Driver’s PackageAMG G63Mercedes

Related Articles

Οι πρώτες φωτογραφίες του ανανεωμένου Dacia Duster (video)

Οι δυο λέξεις που μπορούν να περιγράψουν καλύτερα το Dacia Duster είναι σκληροτράχηλο και προσιτό, ενώ πλέον μπορούμε να το

Τα θωρακισμένα περιπολικά Jeep Grand Cherokee της αντιτρομοκρατικής (video)

Βλέποντας τα γερασμένα και κακοσυντηρημένα Skoda Octavia και Citroen Xsara της Ελληνικής Αστυνομίας που έχουν διανύσει εκατοντάδες χιλιόμετρα, αντιλαμβάνεται κανείς

Ανανεώθηκε το Jeep Compass-Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα;

Απόβαση στη χώρα μας έκανε το ανανεωμένο Jeep Compass, ενώ ανακοινώθηκε και ο τιμοκατάλογος του. Πάμε όμως πρώτα να δούμε