Breaking News

Πωλείται η Aston Martin Vantage που οδηγούσε ο Έλτον Τζον

Πωλείται η Aston Martin Vantage που οδηγούσε ο Έλτον Τζον

Η συγκεκριμένη μαύρη Aston Martin Vantage του 1997 που βλέπετε στις σχετικές φωτογραφίες αναμένεται να πουληθεί από 214.440 έως 270.880 ευρώ.

Το κασέ της ανεβάζει σίγουρα και το γεγονός ότι προηγούμενος ιδιοκτήτης της ήταν ο Έλτον Τζον, ο οποίος δεν έχει μόνο αδυναμία στη μουσική, αλλά και στα supercars.

H Vantage λοιπόν του Βρετανού καλλιτέχνη θα βγει στο σφυρί 24-25 Φεβρουαρίου σε δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί στο “Stoneleigh Park” που βρίσκεται στο Κόβεντρι.

Στο εσωτερικό της κυριαρχούν οι δερμάτινες μαύρες ταπετσαρίες και οι ξύλινες επενδύσεις, ενώ διαθέτει ενσωματωμένο τηλέφωνο Motorola και αναβαθμισμένο ηχοσύστημα.

Ο V8 κινητήρας των 5.3 λίτρων που την τροφοδοτεί είναι σχετικά «ξεκούραστος», καθώς η Vanatage πάρα τα 21 της έτη έχει διανύσει μόλις 13.942 χλμ. Αποδίδει 550 ίππους και 746 Nm ροπής, ενώ συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο της ZF, το οποίο προέρχεται από την Chevrolet Corvette.

Άραγε ο σερ Έλτον Τζον να είχε δοκιμάσει να επιβεβαιώσει τις εντυπωσιακές επιδόσεις της Vantage που αναφέρουν επιτάχυνση από 0-96 χλμ./ώρα σε 4,6 δευτ. και τελική ταχύτητα 307 χλμ./ώρα;

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Τα ιπτάμενα γουρούνια της Toyota

Κάθε χρόνο η Toyota διοργανώνει ένα διαγωνισμό ζωγραφικής για παιδιά, θέτοντας στους μικρούς μας φίλους την παρακάτω ερώτηση που «γαργαλάει»

Με άγριο παρουσιαστικό το Subaru VIZIV Performance STI Concept

Για την παρουσία της στο επερχόμενο 45ο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο που θα ανοίξει τις πύλες από 12 έως 14

H ιστορία της Fiat στα cabrio ξεκίνησε το 1899

H επέλαση των SUV τα τελευταία χρόνια, σχεδόν έχει εξαφανίσει από το χάρτη τα cabrio μοντέλα, τα οποία όμως πάντα