Breaking News

Η BMW M3 ή M4 GTS είναι ταχύτερη; (video)

Η BMW M3 ή M4 GTS είναι ταχύτερη; (video)

Εσωτερική διαμάχη ξέσπασε ανάμεσα στις κορυφαίες BMW M3 και M4 GTS, καθώς αναμετρήθηκαν στην ευθεία.

Ας δούμε λοιπόν τα χαρακτηριστικά τους. Η συγκεκριμένη γκρι M3 τροφοδοτείται από έναν εξακύλινδρο twin turbo κινητήρα 2.979 κ.εκ αποδίδοντας χάρη στο Competition Pack 450 ίππους, ενώ επιταχύνει από 0-96 χλμ./ώρα εντός 4.2 δευτ. Παράλληλα διαθέτει διαφορετικούς τροχούς και ενεργή ανάρτηση.

Πλάι της στέκεται με άγριες διαθέσεις η λευκή M4 GTS με τον ίδιο κινητήρα που προσφέρει ισχύ 500 ίππων και ροπή 600 N ροπής, ενώ για την επιτάχυνση από 0-96 χλμ./ώρα χρειάζεται μόλις 3,8 δευτ. Από την M4 GTS απουσιάζουν τα πίσω καθίσματα, έχει σταθερή μεγάλη πίσω αεροτομή, ρυθμιζόμενη ανάρτηση και αναβαθμισμένο σύστημα διεύθυνσης.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω video αρχικά η M3 παίρνει το προβάδισα, ωστόσο η M4 GTS την προσεγγίζει σύντομα και καταφέρνει να την προσπεράσει τερματίζοντας πρώτη.


Tags assigned to this article:
BMWM3M4 GTS

Related Articles

Η Honda κλείνει το εργοστάσιο της στη Βρετανία και σταματά την παραγωγή του Civic στην Τουρκία

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην παραγωγική δραστηριότητα της Honda στην Ευρώπη, καθώς η ιαπωνική εταιρεία προέβη σήμερα σε σημαντικές σχετικές

Η Ford γιόρτασε το Χάλογουιν

Στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού τις προηγούμενες μέρες γιορτάστηκε το Χάλογουιν, ενώ η Ford διοργάνωσε τη δική της ξεχωριστή εκδήλωση.

Πόσες BMW πουλήθηκαν στην Ελλάδα το 2022;

Η εγχώρια «μάχη» στις πωλήσεις premium αυτοκινήτων έχει πλέον νικητή για το 2022 και είναι το BMW Group Hellas που