Breaking News

Ντοπαρισμένη η BMW M3 με 460 ίππους (video)

Ντοπαρισμένη η BMW M3 με 460 ίππους (video)

Η ΒΜW M χορήγησε «αναβολικά» στην M3 με αποτέλεσμα να γίνει πιο άγρια η εικόνα της και να αυξηθεί η ισχύς της.

Αναφερόμαστε στη νέα M3 CS, η οποία πατάει σε τροχούς 19 ιντσών, πίσω από τους οποίους ξεχωρίζουν οι κίτρινες δαγκάνες των φρένων, ενώ το εμπρός splitter, o πίσω διαχύτης, η αεροτομή στο πορτμπαγκάζ, η οροφή και το καπό της είναι κατασκευασμένα από carbon υλικό.

Ο TwinPower Turbo κινητήρας των 3.0 λίτρων, χάρη στο “Competition Package” προσφέρει 10 επιπλέον ίππους, με αποτέλεσμα στο «στάβλο» της νέας M3 CS να φιλοξενούνται 460 ίπποι.

Όταν αυτοί αρχίσουν να «καλπάζουν» η νέα M3 CS μπορεί να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα εντός 3.9 δευτ. και να φτάσει τα 280 χλμ./ώρα.

Σημειώστε ότι συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη M DCT 7 σχέσεων, το οποίο συνοδεύεται από paddles πίσω από το τιμόνι για χειροκίνητες αλλαγές.

Το ενδιαφέρον για τη νέα M3 CS θα μπορεί να εκδηλώνεται στη BMW από Ιανουάριο, με την είσοδο της στη γραμμή παραγωγή να έχει προγραμματιστεί για το Μάρτιο.


Tags assigned to this article:
M3M3 CSΒΜW M

Related Articles

Ποιος πρίγκιπας είχε οδηγήσει αυτή την Lamborghini Espada;

Η καλύτερη χρονιά επιλέχτηκε για τη δημοπρασία της συγκεκριμένης Espada, καθώς το ιστορικό μοντέλο της Lamborghini φέτος γιορτάζει την 50η

Έχεις παλιό Skoda του 2008-2017; Μπορείς να το αναβαθμίσεις με μια απλή συσκευή!

Αναμφισβήτητα η τεχνολογική πρόοδος στα σύγχρονα αυτοκίνητα είναι αλματώδης, έτσι ακόμα και ένα μοντέλο δεκαετίας ή ακόμα και πενταετίας φαντάζει…ξεπερασμένο.

Πόσα εκατομμύρια Toyota έχουν κατασκευαστεί σε 88 χρόνια – Αριθμοί που «ζαλίζουν»

H Toyota με υπερηφάνεια ανακοίνωσε το νέο της ρεκόρ στην παραγωγή οχημάτων, το οποίο πλέον ανέρχεται σε 300 εκατομμύρια! Για