Breaking News

Η Lamborghini Urus κάνει σερφ στην άμμο της παραλίας (video)

Η Lamborghini Urus κάνει σερφ στην άμμο της παραλίας (video)

Στα περίχωρα του γραφικού Ναζαρέ της Πορτογαλίας ταξίδεψε η Lamborghini Urus, ενώ επισκέφτηκε τις διάσημες και ατέλειωτες σε έκταση παραλίες της περιοχής, οι οποίες είναι γνωστές για τα τεράστια κύματα τους.

Η Urus προφανώς δεν έκανε σερφ πάνω στα κύματα του Ατλαντικού Ωκεανού, αλλά πάω στην παχιά άμμο της παραλίας διασκεδάζοντας με τη ψυχή της, ενώ τα σύννεφα σκόνης που σήκωνε καθώς ξεσάλωνε εξαφανίζονταν μετά από λίγο όμως τα χνάρια των τροχών της παρέμεναν και πρόδιδαν τις αταξίες της.

Όταν o οδηγός της Urus θέλει να το γλεντήσει πάνω σε άμμο επιλέγει από τα προγράμματα οδήγησης το “Sabbia”, σε ήπιες off-road εξορμήσεις το “Terra”, πάνω σε χιόνι και πάγο το “Neve”, ενώ για γκάζια πάνω στην άσφαλτο ενδείκνυται το “Strada”, “Sport” και “Corsa”.

Υπενθυμίζουμε ότι η Urus τροφοδοτείται από V8 twin-turbo κινητήρα 4.0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 650 ίππους και 850 Nm ροπής, ενώ επιτρέπει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 3,6 δευτ., από 0-200 χλμ./ώρα εντός 12,8 δευτ. και τελική ταχύτητα 305 χλμ./ώρα.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
LamborghiniUrus

Related Articles

Οι δυο Aston Martin που πωλούνται υποχρεωτικά μαζί στα 7 εκατ. ευρώ

To 1960 η Aston Martin δημιούργησε την DB4 GT Zagato Continuation με στόχο να ανταγωνιστεί τη Ferrari. Μέχρι και σήμερα η

Ο συνοδηγός στη νέα Porsche Panamera έχει δική του οθόνη για να βλέπει YouTube (φωτογραφίες)

Εκ των έσω ξεκίνησε η Porsche την αποκάλυψη της νέας Panamera, η οποία θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 24 Νοεμβρίου.

Πόσο εύκολο είναι να βγεις από μια Lamborghini (video)

Γενικότερα η επιβίβαση και η αποβίβαση στα στενά κόκπιτ των περισσότερων supercars δεν είναι εύκολη υπόθεση. Θα πρέπει να είσαι