Breaking News

Στο ράλι των πωλήσεων η Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio

Στο ράλι των πωλήσεων η Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio

Ανάλογες πωλήσεις με τις υψηλές ταχύτητες που πετυχαίνει στην άσφαλτο η κορυφαία Stelvio Quadrifoglio προσδοκά η Alfa Romeo με την έναρξη του λανσαρίσματος της.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε ότι η Stelvio Quadrifoglio έχει πετύχει τον ταχύτερο γύρο στα SUV στην απαιτητική πίστα του Νίρμπουργκρινγκ με χρόνο 7 λεπτά και 51,7 δευτερόλεπτα.

Βασικός υπεύθυνος για αυτό το επίτευγμα θεωρείται ο αλουμινένιος V6 Bi-Turbo βενζινοκινητήρας των 2.9 λίτρων, τεχνογνωσίας της Ferrari, ο οποίος προσφέρει στην Stelvio Quadrifoglio 510 ίππους στις 6.500 σ.α.λ. και πλούσια ροπή 600 Nm από τις 2.500-5.000 σ.α.λ.

Οι επιδόσεις της προκαλούν ρίγη με την επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα να ολοκληρώνεται σε μόλις 3,8 δευτ., ενώ η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 283 χλμ./ώρα. O V6 Bi-Turbo βενζινοκινητήρας συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, αλλά και με το σύστημα τετρακίνησης Q4.



Related Articles

Τριάντα συλλεκτικές Alfa Romeo Giulietta

Μια τονωτική «ένεση» έκανε η Alfa Romeo Αυστραλίας στη Giulietta, καθώς παρουσίασε την νέα έκδοση Veloce S. Η αλήθεια είναι

Δημοπρατείται η Lamborghini Huracan του Πάπα Φραγκίσκου

Οι πιστοί οπαδοί της Καθολικής Εκκλησίας και της Lamborghini έχουν πλέον ένα κοινό σύμβολο. Μια πισωκίνητη Huracan, η οποία πριν

Ποιος δώρισε 30 καινούργια περιπολικά στην αστυνομία;

Πλουσιότερος είναι πλέον ο μηχανοκίνητος στόλος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, έπειτα από μια σημαντική δωρεά της οικογένειας Λεμπιδάκη.