Breaking News

Oθόνη 26 ιντσών στην καμπίνα του νέου Lexus LM (video)

Oθόνη 26 ιντσών στην καμπίνα του νέου Lexus LM (video)

Πρεμιέρα στο Σαλόνι της Σαγκάης έκανε το νέο Lexus LM, ένα πολυτελές βαν, το οποίο θα διατεθεί αποκλειστικά στην αγορά της Κίνας.

Το πρώτο πράγμα που σου τραβάει την προσοχή στο νέο LM κάνοντας σου θετική ή αρνητική εντύπωση είναι η χαρακτηριστική μάσκα της Lexus, η οποία είναι σε ΧΧL μέγεθος καλύπτοντας σχεδόν ολόκληρο τον εμπρός προφυλακτήρα.

Παρατηρήστε επίσης τα εμπρός Led φώτα ημέρας σε σχήμα μπούμερανγκ, τις πλευρικές συρόμενες πόρτες και την άφθονη χρήση χρωμίου στη μάσκα, στους προφυλακτήρες, πάνω από τις πλευρικές γυάλινες επιφάνειες και στα πίσω φωτιστικά σώματα.

Αυτό όμως που πραγματικά αξίζει είναι να δείτε το εσωτερικό του νέου LM, στο οποίο υπάρχουν τέσσερα καθίσματα, με τα πίσω να χωρίζονται από μια κεντρική κονσόλα που ενσωματώνει οθόνη αφής για το χειρισμό της τηλεόρασης, τον καθισμάτων, του κλιματισμού και του ηχοσυστήματος.

Παράλληλα τα πίσω καθίσματα υποστηρίζουν λειτουργεία θέρμανσης, κλιματισμού και μασάζ, ενώ χαρακτηρίζονται αρκετά αναπαυτικά. Ανάμεσα τώρα στα εμπρός και πίσω καθίσματα τοποθετείται ένα χώρισμα, το οποίο φιλοξενεί τεράστια οθόνη 26 ιντσών που ανεβοκατεβαίνει, ενώ μπορεί να συνδεθεί με smartphone ή tablet και υποστηρίζει αναπαραγωγή Blu-ray.

Σημειώστε επίσης ότι οι επιβάτες έχουν στη διάθεση τους ηχοσύστημα με συνολικά 19 ηχεία και ένα ψυγείο 14 λίτρων. Η ιαπωνική premium εταιρεία αναφέρει ότι το νέο LΜ θα διατίθεται και με τρεις σειρές καθισμάτων, με δυνατότητα μεταφοράς μέχρι και επτά επιβατών.

Το LM 350 τροφοδοτείται από V6 βενζινοκινητήρα 3.5 λίτρων, ενώ το υβριδικό  LM 300h από τετρακύλινδρο 2.5 λίτρων. Η κίνηση θα μεταδίδεται στους εμπρός ή σε όλους τους τροχούς.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
LexusLMβανοθόνη

Related Articles

Το νέο Mazda Iconic SP με περιστροφικό κινητήρα και 370 άλογα (φωτογραφίες)

Ελπίδες μας δίνει η Mazda για την επιστροφή του εμβληματικού RX-7 ή τη διάσωση του MX-5 στο εξηλεκτρισμένο μέλλον, με

H Citroen C4 επιστρέφει και εντυπωσιάζει! (video)

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες τηρούν πάνα πιστά το χρονοδιάγραμμα παρουσίασης ενός νέου μοντέλου, ωστόσο η Citroen έκανε την εξαίρεση με την ολοκαίνουργια

Πώς σας φαίνεται το νέο Hyundai Lafesta;

Αρκετά ενδιαφέρον σχεδιαστικά δείχνει το νέο Hyundai Lafesta, το οποίο έκανε πρεμιέρα στο Σαλόνι του Πεκίνου. Η ονομασία του προέρχεται