Breaking News

Υπό το βλέμμα του Πούτιν τα εγκαίνια του νέου εργοστασίου της Mercedes στη Ρωσία

Υπό το βλέμμα του Πούτιν τα εγκαίνια του νέου εργοστασίου της Mercedes στη Ρωσία

Σημαντικές παρουσίες υπήρχαν στα εγκαίνια του ολοκαίνουργιου εργοστασίου της Mercedes που ξεκίνησε τη λειτουργία του στη Ρωσία.

Εκτός από τον Προέδρο της Daimler, Ντίτερ Ζίτσε, το «παρών» έδωσε και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος συνοδεύονταν από τον υπουργό εμπορίου Ντένις Μαντούροφ και τον διοικητή της περιφέρειας Μόσχας, Αντρέι Βόροφτζοφ.

Πρόκειται για το πρώτο εργοστάσιο της Mercedes στη Ρωσία και βρίσκεται 40 χλμ. βορειοδυτικά της Μόσχας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι για το εν λόγω εργοστάσιο η Mercedes επένδυσε το ποσό μαμούθ των 250 εκατομμυρίων ευρώ, καταλαμβάνει μια έκταση 85 εκταρίων και η ανέγερση του ολοκληρώθηκε σε λιγότερα από δυο χρόνια.

Αρκετά σημαντικό είναι το γεγονός ότι το νέο εργοστάσιο θα προσφέρει πάνω από 1.000 θέσεις εργασίας στην παραγωγή και τη διοίκηση. Όλα τα επιβατικά μοντέλα που θα κατασκευάζονται στο νέο εργοστάσιο προορίζονται για την τοπική αγορά της Ρωσίας, όπου οι πωλήσεις της Mercedes έχουν υπερδιπλασιαστεί τα τελευταία 10 χρόνια.

Το εργοστάσιο Moscovia, όπως ονομάζεται, χαρακτηρίζεται από την ευέλικτη και οικολογική του παραγωγική δραστηριότητα, η οποία  χρησιμοποιεί σύγχρονες βιομηχανικές τεχνολογίες.

Το πρώτο μοντέλο που κύλισε από τη γραμμή παραγωγής του νέου εργοστασίου ήταν μια E-Class Sedan, ενώ στο εγγύς μέλλον θα κατασκευάζονται εκεί και SUV.



Related Articles

Η «Κιβωτός» από τη Ρωσία με δέκα τροχούς που αντέχει τα πάντα (video)

Συχνά χαρακτηρίζουμε ορισμένα σκληροτράχηλα τετρακίνητα SUV θηριώδη, λόγω των off-road ικανοτήτων τους. Στην περίπτωση του συγκεκριμένου αμφίβιου και παντός εδάφους

Πείτε αντίο για πάντα στο Audi A3 Cabriolet

H κυριαρχία των SUV οχημάτων αφήνει θύματα στις υπόλοιπες κατηγορίες, ειδικά σε αυτή των cabrio, που έχει υποστεί το μεγαλύτερο

H Citroen έχει πουλήσει 600.000 C3

Το δικό του success story ζει το Citroen C3, καθώς βλέπει το αριθμό των πωλήσεων του να ακολουθεί μια σταθερή