Breaking News

Η Citroen ποτίζει το C4 Cactus ανανεώνοντας το (video)

Η Citroen ποτίζει το C4 Cactus ανανεώνοντας το (video)

Σίγουρα το ρηξικέλευθο σχεδιαστικά C4 Cactus δεν είχε αρχίσει να δείχνει σημάδια σχεδιαστικής «δίψας», ωστόσο η Citroen προνόησε, ώστε να μην το αφήσει καθόλου να «μαραθεί».

Το γαλλικό crossover λοιπόν ανανεώθηκε αισθητά σε ότι αφορά την εξωτερική του εικόνα και λιγότερο την εσωτερική. Αυτό που έχουμε να επισημάνουμε είναι ότι η Citroen επιλέγει πλέον μια πιο ήπια και συγκαταβατική σχεδιαστική οδό για το C4 Cactus, κάνοντας το πιο «απλό».

Ποιες είναι ακριβώς οι αλλαγές που υπέστη; Θα τις δείτε στο παρακάτω έξυπνο video που δείχνει παραστατικά πως το C4 Cactus αλλάζει μορφή στα εντός και τα εκτός του σημεία.

Τα εμπρός φωτιστικά σώματα δε διαφοροποιούνται σημαντικά, καθώς παραμένουν δυο επιπέδων, ωστόσο τα πίσω έγιναν πλατύτερα και απέκτησαν τεχνολογία LED.  Αξιοπρόσεκτη είναι η σμίκρυνση των πλευρικών θυλάκων αέρα, κατά κόσμον Airbumps, κάτω χαμηλά στις πόρτες.

Νέες ταπετσαρίες και χρωματικούς συνδυασμούς αποκτά το εσωτερικό του, ενώ στη θέση της παραμένει η κεντρικά τοποθετημένη οθόνη αφής σε μορφή tablet των 7 ιντσών.

Αξίζει να αναφέρουμε ακόμα ότι το ανανεωμένο C4 Cactus είναι το πρώτο μοντέλο στην Ευρώπη που αποκτά την ανάρτηση Progressive Hydraulic Cushions (PHC) και τα ακόμα πιο άνετα καθίσματα Advanced Comfort.

Δε μετακινείται κάτω από το καπό του ανανεωμένου C4 Cactus ο βενζινοκινητήρας 1.2 PureTech των 82, 110 και 130 ίππων, ούτε ο πετρελαιοκινητήρας 1.6 BueHDi των 100 και 120 ίππων.

Η εμπορική διάθεση του ανανεωμένου C4 Cactus θα αρχίσει το πρώτο τρίμηνο του 2018.


Tags assigned to this article:
C4 CactusCitroen

Related Articles

Με τζακούζι και 4.600 ίππους το υπερπολυτελές σκάφος της Porsche

Φανταστείτε να οδηγείτε τη νέα Porsche Taycan, να φτάνετε στο λιμάνι και από εκεί να σαλπάρετε για ένα εξωτικό νησί

Πώς ανάβουν και σβήνουν αυτόματα τα φώτα του αυτοκινήτου;

Πιθανότατα έχει τύχει να δείτε κάποιο αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια της νύχτας να κυκλοφορεί με σβηστά τα φώτα, καθώς ο

Η Ελληνική Αστυνομία απέκτησε 141 «ασφαλίτικα» οχήματα

To στόλο της συνεχίζει να αυξάνει με εντατικούς ρυθμούς η Ελληνική Αστυνομία. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση απέκτησε 141 νέα