Breaking News

Το τροχόσπιτο της Nissan έχει ρεύμα για επτά μέρες (video)

Το τροχόσπιτο της Nissan έχει ρεύμα για επτά μέρες (video)

Οι εκδρομικοί τύποι σίγουρα θα λατρέψουν το νέο Nissan X Opus, το οποίο μπορεί να γίνει ο χώρος διαμονής σας στην εξοχή.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video πρόκειται για ένα συμβατικό τρέιλερ όταν το βλέπεις αρχικά, όμως είναι πολλά παραπάνω. Διαθέτει βάσεις για τη μεταφορά ποδηλάτων, ωστόσο η μεγάλη έκπληξη έρχεται όταν φουσκώνει μια μεγάλη σκηνή στο επάνω του τμήμα, μέσα στην οποία μπορεί να βρει κανείς κουζινάκι, κρεβάτι και καθιστικό, ενώ σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρεία μπορούν να φιλοξενηθούν μέχρι και έξι άτομα.

Παρέα όμως με το νέο X Opus πάει και το Energy ROAM. Τι είναι αυτό; Μια μπαταρία ιόντων λιθίου από κάποιο ηλεκτροκίνητο μοντέλο της Nissan που επαναχρησιμοποιείται στη δεύτερη φάση της ζωής της, ώστε να τροφοδοτεί με ρεύμα εκεί όπου δεν υπάρχει η πρίζα του σπιτιού μας.

Σύμφωνα με τη Nissan το Energy ROAM διακρίνεται για την αθόρυβη λειτουργία του, για τις μηδενικές του εκπομπές ρύπων, ενώ μεταφέρεται παντού και είναι αδιάβροχο. Παράλληλα μπορεί να εξασφαλίζει ρεύμα στους εκδρομείς του X Opus για μια εβδομάδα, καθώς τοποθετείται μέσα σε έναν ειδικό χώρο στο μπροστινό του τμήμα παρέχοντας τροφοδοσία στο κύκλωμα των 230V. Το Energy ROAM έχει χωρητικότητα αποθήκευσης 700Wh και ισχύ εξόδου 1kW, ενώ ενέργεια στο Χ Opus δίνει και το ενσωματωμένο του ηλιακό πάνελ.

Η πρεμιέρα του νέου X Opus στο κοινό θα πραγματοποιηθεί στην Έκθεση για κατασκηνώσεις που έχει προγραμματιστεί στο  Μπέρμιγχαμ της Βρετανίας από 19 έως 24 Φεβρουαρίου, ενώ η τιμή αναμένεται κοντά στα 18.000 ευρώ.



Related Articles

Η Opel έχει κατασκευάσει 13 εκατ. οχήματα στην Ισπανία

Τη μεγάλη σημασία που έχει για την Opel το εργοστάσιο της που βρίσκεται στη Σαραγόσα της Ισπανίας αποδεικνύει το νέο

Η Nissan αναζητά οδηγούς αγώνων για βιντεοπαιχνίδι (video)

Σου αρέσουν τα βιντεοπαιχνίδια και  η γρήγορη οδήγηση; Τότε πρέπει οπωσδήποτε να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό της Nissan. Η ιαπωνική

Σε ρόλο πιτσαδόρου το Lada Granta

Όλοι όταν παραγγέλνουμε πίτσα θέλουμε να φτάνει σπίτι μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και ζεστή. Έτσι ανυπομονούμε μέχρι να