Breaking News

Σταματά η διάθεση του Toyota Yaris στις Η.Π.Α

Σταματά η διάθεση του Toyota Yaris στις Η.Π.Α

Μπορεί στην Ελλάδα και γενικότερα στην Ευρώπη το Toyota Yaris να είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές μοντέλο, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού.

Για το λόγο αυτό η ιαπωνική εταιρεία έλαβε την απόφαση να σταματήσει τη διάθεση του Yaris στις Η.Π.Α, όπου οι αγοραστές στην πλειοψηφία τους δεν προτιμούν τα μικρά μοντέλα, ειδικά μετά την επέλαση των SUV τα τελευταία χρόνια.

Η Toyota ωστόσο παρότι καταργεί λόγω χαμηλής ζήτησης στις Η.Π.Α το πεντάθυρο Yaris που βασίζεται στο ευρωπαϊκό μοντέλο, δε θα το εξαφανίσει τελείως, αφού θα συνεχίσει να προσφέρεται με sedan αμάξωμα.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για το sedan Μazda 2 με τα λογότυπα της Toyota, ενώ προσφέρεται σε χαμηλότερη τιμή και διαθέτει πλουσιότερο στάνταρ εξοπλισμό.


Tags assigned to this article:
ToyotaYarisΗ.Π.ΑΜazda 2

Related Articles

Το Toyota Prius PHV διέσχισε την έρημο της Σαχάρας

Ακούγεται τρελό και όμως συνέβη! Ένα υβριδικό plug-in μοντέλο, όπως το Toyota Prius PHV, κατάφερε να διασχίσει την έρημο της

Καλοκαιρινές διακοπές με το αυτοκίνητο-Ποια προβλήματα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί;

Σας έχει τύχει ενώ βρίσκεστε καθ΄ οδόν με το αυτοκίνητο για τις καλοκαιρινές σας διακοπές να θυμηθείτε ότι έχετε ξεχάσει

Αυτό το αυτοκίνητο έχει πουλήσει περισσότερο στην Ελλάδα το 2024 – Όχι, δεν είναι SUV

Το εμπορικότερο αυτοκίνητο, μέχρι στιγμής, στην Ελλάδα δεν ανήκει στη δημοφιλή κατηγορία των SUV, αλλά σε αυτή των μικρών μοντέλων.