Breaking News

Δείτε πως μεταφέρθηκε με ελικόπτερο η νέα Porsche 911 (video)

Δείτε πως μεταφέρθηκε με ελικόπτερο η νέα Porsche 911 (video)

Μεταφορικά μπορούμε να πούμε ότι η νέα Porsche 911 βγάζει «φτερά» λόγω των επιδόσεων της, στην πραγματικότητα όμως δε μπορεί να πετάξει.

Επειδή όμως ήταν επίσημη προσκεκλημένη στο σαλέ/ρεστοράν/μπαρ AreitAlm που βρίσκεται στην πόλη Ζελ Αμ Σι της Αυστρίας σε υψόμετρο 1.408 μέτρων επιστρατεύτηκε ένα ελικόπτερο για την αερομεταφορά της.

Ιμάντες αρκετών μέτρων τοποθετήθηκαν στους τέσσερις τροχούς της νέας 911 και η απογείωση της ξεκίνησε, ενώ προσγειώθηκε ομαλότατα στο μπαλκόνι του AreitAlm. Από εκεί είχε καταληκτική θέα το αλπικό χιονισμένο ορεινό τοπίο και τη μικρή λίμνη της πόλης, ενώ το κίτρινο χρώμα της έκανε έντονη αντίθεση με το κατάλευκο σκηνικό.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν οι οδηγοί Βάλτερ Ρερλ και ο Μαρκ Γουέμπερ. Υπενθυμίζουμε ότι η όγδοη γενιά της εμβληματικής 911 πραγματοποίησε το παγκόσμιο ντεμπούτο της πρόσφατα στο Σαλόνι του Λος Άντζελες.

Στην αγορά της Γερμανίας η νέα 911 Carrera S  κοστίζει 120.125 ευρώ, η 911 Carrera 4S 127.979 ευρώ, ενώ η 911 Carrera S Cabriolet  134.405 ευρώ και η 911 Carrera 4S  Cabriolet 142.259 ευρώ.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Βανδάλισαν μια Mercedes-AMG GT σε φυλασσόμενο πάρκινγκ

Θύμα λεηλασίας, όπως είναι οφθαλμοφανές, έπεσε η μπλε Mercedes-AMG GT που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία. Αν νομίζετε ότι ο ιδιοκτήτης

Αντέχει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο πάνω στη Lotus Evora GT410; (video)

Με το δικό της ξεχωριστό τρόπο μας εύχεται χρόνια πολλά για τα φετινά Χριστούγεννα η Lotus. H βρετανική εταιρεία των

Πάνω σε σπίτι έπεσε μια Chevrolet Corvette Z06

Χαλκομανία σε ένα τοίχο σπιτιού στη δυτική Βιρτζίνια έγινε αυτή η λευκή Chevrolet Corvette Z06. Οι παρακάτω φωτογραφίες δείχνουν ξεκάθαρα