Breaking News

Η εντυπωσιακή λιμουζίνα που χρησιμοποιεί ο πρόεδρος της Toyota (video)

Η εντυπωσιακή λιμουζίνα που χρησιμοποιεί ο πρόεδρος της Toyota (video)

Όπως είναι λογικό ο πρόεδρος της Toyota δε μπορεί να μετακινείται με Corolla, Yaris, Η-RV, Prius, Hilux, Land Cruiser ή RAV4, καθώς χρειάζεται ένα μοντέλο με περισσότερο κύρος και πολυτέλεια.

Έτσι λοιπόν ο Ακίο Τογιόντα, εγγονός του ιδρυτή της ιαπωνικής εταιρείας, κυκλοφορεί με ένα μεγάλο και επιβλητικό sedan Century. Μάλιστα πριν από περίπου δυο μήνες εμφανίστηκε σε εκδήλωση στην ιαπωνική πίστα Fuji με ένα λευκό Century GRMN, το οποίο έχει αναβαθμιστεί από το αγωνιστικό τμήμα Gazoo Racing της Toyota.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video ο Ακίο αποβιβάστηκε από το πίσω κάθισμα, καθώς πίσω από το τιμόνι του Century GRMN υπήρχε ένας σοφέρ, παρότι ο ισχυρός άντρας της Toyota έχει αδυναμία στην οδήγηση και μάλιστα έχει λάβει μέρος σε αγώνες με επιτυχία.

Πληροφορίες σχετικές με το προεδρικό Century GRMN δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα. Ωστόσο ακόμα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του «απλού» Century εντυπωσιάζουν, καθώς τροφοδοτείται από ατμοσφαιρικό V8 βενζινοκινητήρα 5.0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 381 ίππους και 510 Nm ροπής, ενώ συνεργάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 224 ίππων και 300 Nm ροπής, με αποτέλεσμα η συνδυαστική ισχύς να αγγίζει τους 431 ίππους.



Related Articles

Έναρξη παραγωγής για το μοναδικό cabrio μοντέλο της Volkswagen

Η κυριαρχία των crossover έχει εκτοπίσει τα cabrio μοντέλα, τα οποία πλέον δυστυχώς σπανίζουν, ωστόσο η Volkswagen βρήκε τρόπο να

Εφαρμογή της Mercedes αντικαθιστά το εγχειρίδιο χρήσης του οχήματος

Στο ντουλαπάκι του συνοδηγού υπάρχει το πολυσέλιδο βαρύ εγχειρίδιο χρήσης του αυτοκινήτου σας. Είμαστε σίγουροι όμως ότι είναι πολύ κουραστικό

Ο πρώτος ιδιοκτήτης του Opel Grandland X με 180 ίππους

Τα κλειδιά του πρώτου Opel Grandland X που έχει κάτω από το εμπρός καπό του τον ισχυρότερο βενζινοκινητήρα της γκάμας