Breaking News

Το Unimog U 530 σε ρόλο ξυλοκόπου

Το Unimog U 530 σε ρόλο ξυλοκόπου

Ο Σάσα Βος είναι ίσως ο πιο φανατικός οπαδός των φορτηγών Unimog. Σε ηλικία μόλις 16 ετών, αγόρασε το πρώτο του Unimog και δε μιλάμε για μια μινιατούρα, αλλά για ένα κανονικό φορτηγό.

Όταν λοιπόν οι συνομήλικοι του κυκλοφορούσαν με ποδήλατο αυτός οδηγούσε ένα Unimog 411 χρονολογίας του 1958. Σήμερα ο Σάσα είναι 47 ετών και συνεχίζει να λατρεύει τα Unimog και να «παίζει» μαζί τους, αλλά σε επαγγελματικό επίπεδο πλέον.

Είναι ιδιοκτήτης ενός θηριώδους Unimog U 530, το οποίο είναι βαμμένο σε πράσινη απόχρωση, ώστε να ταιριάζει με το περιβάλλον εργασίας του που είναι το δάσος. Δουλεία του είναι να φορτώνει πολλούς κορμούς δέντρων μαζί, κάτι που το κάνει με το μεγάλο γάντζο που βρίσκεται στην άκρη του γερανού του.

Ως αυτοαπασχολούμενος επαγγελματίας οδηγός των φορτηγών Unimog εργάζεται τα τελευταία είκοσι χρόνια συνάπτοντας συμβάσεις με δήμους και ιδιοκτήτες δασικών περιοχών.


Tags assigned to this article:
U 530Unimog

Related Articles

Volkswagen Transporter: Η γκάμα κινητήρων, οι χώροι φόρτωσης και η ικανότητα ρυμούλκησης

Το νέο Volkswagen Transporter γίνεται ακόμα πιο χρήσιμο «εργαλείο» στα χέρια του κάθε επαγγελματία οδηγού. Πλέον προσφέρεται με το μεγαλύτερο

Νταλίκα σφήνωσε κάτω από γέφυρα (video)

Όσο επικίνδυνο είναι να αγνοούμε τις πινακίδες με τα STOP είναι και να μη δίνουμε σημασία στις πινακίδες που υπάρχουν

Για το Εκουαδόρ 300 λεωφορεία της Mercedes

Ακόμα μια μεγάλη παραγγελία δέχτηκε η Mercedes για τα λεωφορεία της, αυτή τη φορά από το Εκουαδόρ. Μέχρι το τέλος