Breaking News

Στις λάσπες κυλίστηκε μια Lamborghini Huracan (video)

Στις λάσπες κυλίστηκε μια Lamborghini Huracan (video)

Με το να είσαι κάτοχος μιας Lamborghini Huracan καταφέρνεις να τραβάς τα βλέμματα στο δρόμο, αλλά όχι το φιλοθεάμον κοινό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εκτός και αν κάνεις κάτι τρελό, όπως ο ιδιοκτήτης της εν λόγω Huracan στο Λος Άντζελες, ο οποίος χωρίς να δείξει κανένα απολύτως έλεος στο ιταλικό supercar το βούτηξε μέσα στις λάσπες.

Αφού επιδόθηκε για μερικά λεπτά σε donuts κατάφερε να καλύψει κάθε εκατοστό της Huracan με λάσπη. Μάλιστα η ποσότητα της παχιάς λάσπης ήταν τόσο μεγάλη που ο θηριώδης κινητήρας των 800 ίππων αντιμετώπισε πρόβλημα με την ψύξη του.

Βέβαια δεν ήταν τόσο τρελός όσο ήθελε να δείξει, καθώς είχε φροντίσει να προστατέψει το χρώμα καλύπτοντας την Huracan με ένα πλαστικοποιημένο υλικό, ενώ τοποθέτησε πλαστική ποδιά κάτω από τον εμπρός προφυλακτήρα για να μη γρατζουνιστεί.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι αφού εξασφάλισε τα πλάνα που ήθελε πήγε κατευθείαν την Huracan για πλύσιμο, ώστε να μην πετρώσει πάνω της η λάσπη.


Tags assigned to this article:
HuracanLamborghini

Related Articles

Η νέα κομψή έκδοση της Porsche Macan με 440 ίππους

Δύναμη και κομψότητα είναι τα δυο βασικά χαρακτηριστικά της νέας Porsche Macan Turbo Exclusive Performance Edition. Η νέα αυτή έκδοση

Ακόμα μια McLaren Senna θύμα πυρκαγιάς

Αυξάνονται τα περιστατικά των μυστηριωδών πυρκαγιών που ξεσπούν σε ορισμένες McLaren Senna. Το τελευταίο περιστατικό καταγράφηκε στην πόλη Μπράγα της

Πού συγκεντρώθηκαν δεκάδες supercars;

Εντυπωσιακές καλλίγραμμες και καλογυαλισμένες μεταλλικές σιλουέτες συγκεντρώθηκαν προκειμένου να γιορτάζουν την 25η επέτειο του Φεστιβάλ Ταχύτητας στο Γκούντγουντ. Η εκδήλωση