Breaking News

Εκατό μοτοσυκλέτες Honda απέκτησε η Ελληνική Αστυνομία

Εκατό μοτοσυκλέτες Honda απέκτησε η Ελληνική Αστυνομία

H Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τη σημαντική ανανέωση του στόλου της, καθώς απέκτησε εκατό νέες μοτοσυκλέτες για τις περιπολίες της.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι οι εν λόγω μοτοσυκλέτες αποκτήθηκαν με προμήθεια από ελεύθερο έμπορο. Από τις σχετικές φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν βλέπουμε ότι πρόκειται για μοτοσυκλέτες Honda GTR 150 Supra, ενώ όλες είναι μαύρου χρώματος.

Διαβάστε επίσης: Με 478 ίππους το περιπολικό Lexus LC 500 (video)

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το GTR150 Supra είναι το ισχυρότερο «παπί» που έχει κατασκευαστεί από την Honda. Ο κινητήρας των 150 κ.εκ. αποδίδει 15,1 ίππους (9.000 σ.α.λ.) και 12,6 Nm ροπής (6.500 σ.α.λ.), ενώ προέρχεται από την CBR150R και συνδυάζεται με 6-τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων με συμπλέκτη.

Στη σέλα του το GTR150 Supra μπορεί να φιλοξενήσει άνετα δυο αναβάτες, ενώ είναι αρκετά ευέλικτο μέσα στην πόλη. Η Honda ανακοινώνει επίσημη μέση κατανάλωση καυσίμου μόλις 2,23 λίτρα/100χλμ. και 195 χλμ. αυτονομία με έναν μόνο ανεφοδιασμό καυσίμου.

Τέλος να πούμε ότι από την αρχή του τρέχοντος έτους η Ελληνική Αστυνομία έχει αποκτήσει συνολικά 778 νέα οχήματα.



Related Articles

Το ρομπότ της Toyota που κινείται σαν άνθρωπος (video)

Αν νομίζετε ότι η Toyota ασχολείται μόνο με την εξέλιξη υβριδικών, ηλεκτροκίνητων και υδρογονοκίνητων μοντέλων κάνετε λάθος. Η ιαπωνική εταιρία

Οδηγός δικάστηκε επειδή δεν άφηνε ασθενοφόρο να προσπεράσει! (video)

Πώς πρέπει να αντιδράσει ένας οδηγός στην κίνηση όταν δει ότι τον πλησιάζει όχημα της αστυνομίας, της πυροσβεστικής ή ασθενοφόρο

Πόσα αυτοκίνητα πουλήθηκαν στην Ελλάδα το Φεβρουάριο;

Η αρκετά ταλαιπωρημένη τα τελευταία χρόνια, από την οικονομική κρίση, εγχώρια αγορά αυτοκινήτου δείχνει ότι σταδιακά ανακάμπτει με μικρά βέβαια,