Breaking News

Η Mercedes AMG A35 «πιάνει» 250 χλμ./ώρα

Η Mercedes AMG A35 «πιάνει» 250 χλμ./ώρα

Έτοιμη να πατήσει γκάζι είναι η νέα Mercedes AMG A35, η οποία είναι το πιο προσιτό μοντέλο με την υπογραφή AMG.

Κάτω από το καπό της βρίσκεται ένας υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας 2.0 λίτρων απόδοσης 306 ίππων και 400 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται με στάνταρ αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων και με σύστημα τετρακίνησης.

Οι επιδόσεις της δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι από πολύ ακριβότερα supercars καθώς για την επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα χρειάζεται 4,7 δευτ. και η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 250 χλμ./ώρα.

Το αεροδυναμικό πακέτο της AMG προσφέρει στο αμάξωμα μεγαλύτερο εμπρός splitter, μαύρα γυαλιστερά πλευρικά μαρσπιέ και μια μεγάλη σταθερή αεροτομή οροφής.

Σύμφωνα με τη γερμανική εταιρεία το σασί της νέας AMG A35 έχει ενισχυθεί, ένα αλουμινένιο πάνελ έχει τοποθετηθεί κάτω από τον κινητήρα της, διαθέτει την προσαρμοζόμενη ανάρτηση Ride Control της AMG, μεγαλύτερα φρένα με μπροστινούς διάτρητους δίσκους τεσσάρων εμβόλων και βελτιωμένο σύστημα διεύθυνσης.

Προσφέρει πέντε διαφορετικά προγράμματα οδήγησης, συμπεριλαμβανομένου του νέου “Slippery”, το οποίο είναι κατάλληλο για ολισθηρά οδοστρώματα, ενώ για επιδόσεις στο ζενίθ ενδείκνυται το “Sport+”.

Από το νέο σύστημα πολυμέσων MBUX δίνεται πρόσβαση στο σύστημα “AMG Track Pace”, το οποίο καταγράφει περισσότερες από 80 παραμέτρους όταν οδηγείτε στην πίστα όπως ο χρόνος των γύρων, η ταχύτητα και η επιτάχυνση.


Tags assigned to this article:
AMG A35Mercedes

Related Articles

Το Nissan Navara βουτάει στο νερό με αναπνευστήρα

H πιο σκληροπυρηνική περιορισμένης παραγωγής έκδοση, ονόματι Off-Roader AT32, του δημοφιλούς Nissan Navara ανανεώθηκε και είναι έτοιμη να ζήσει νέες

Η νέα Ferrari έχει το όνομα μεγάλης ευρωπαϊκής πόλης

Το όνομα της ιταλικής πρωτεύουσας επέλεξε να δώσει η Ferrari στο νέο της supercar, τιμώντας έτσι την ιδιαίτερη πατρίδα της.

To Nissan Imx Concept ανοίγει τις πόρτες στο μέλλον (video)

Στο 45ο Σαλόνι του Τόκιο η Nissan εντυπωσίασε τους επισκέπτες με το νέο Imx Concept. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο μοντέλο