Breaking News

Τι αλλάζει στο ανανεωμένο Mitsubishi L200;

Τι αλλάζει στο ανανεωμένο Mitsubishi L200;

Όπως μας είχε ενημερώσει εδώ και καιρό η Mitsubishi προχώρησε στην ανανέωση του L200 (σε ορισμένες αγορές ονομάζεται Triton).

To ιαπωνικό pickup λοιπόν απέκτησε πιο δυναμική εξωτερική αμφίεση, περισσότερα τεχνολογικά συστήματα, αναβαθμίστηκε ποιοτικά και έγινε ακόμα πιο ικανό εκτός δρόμου.

Στο εμπρός τμήμα απέκτησε τη χαρακτηριστική μάσκα ονόματι “Dynamic Shield” της Mitsubishi που συναντάμε και στα SUV της, οι προβολείς έγιναν πιο στενόμακροι, ενσωματώνει διαφοροποιημένα πίσω φωτιστικά σώματα, οι καμπύλες του αμαξώματος είναι πιο έντονες και τονίστηκαν οι θόλοι των τροχών.

Στα ενδότερα του ανανεωμένου L200 τοποθετήθηκαν μαλακά πλαστικά, ενώ ραφές διατρέχουν τη βάση της κεντρικής κονσόλας και τα πάνελ των θυρών. Η λίστα με τα τεχνολογικά του συστήματα περιλαμβάνει προειδοποίηση εμπρόσθιας σύγκρουσης, ανίχνευση «τυφλών» σημείων, ειδοποίηση οπίσθιων διασταυρούμενων εμποδίων, περιμετρική θέαση του οχήματος και υποβοήθηση σε κατάβαση εδαφών με έντονη κλίση.

Φυσικά το ανανεωμένο L200 διαθέτει σύστημα τετρακίνησης και συγκεκριμένα το Super-Select 4WD (για βέλτιστη πρόσφυση και χειρισμό) και το Easy-Select 4WD, ενώ και στις δυο περιπτώσεις από ένα στρογγυλό περιστροφικό χειριστήριο ο οδηγός επιλέγει ανάμεσα στα προγράμματα για κίνηση σε χαλίκια, λάσπη/χιόνι, άμμο και βράχια.

Παράλληλα το ανανεωμένο L200 απέκτησε μεγαλύτερους δίσκους φρένων και δαγκάνες, νέους πίσω αποσβεστήρες ανάρτησης και το 5-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο αντικαταστάθηκε από 6-τάχυτο.

Το λανσάρισμα του ανανεωμένου L200 θα ξεκινήσει 17 Νοεμβρίου από την Ταϊλάνδη, ενώ στην Ευρώπη θα φτάσει στο τέλος του ερχόμενου καλοκαιριού.


Tags assigned to this article:
L200MitsubishiTritonανανεωμένο

Related Articles

Το λιοντάρι ύψους 4,8 μέτρων της Peugeot (video)

Ο όρθιος λέοντας είναι ως γνωστόν το έμβλημα της Peugeot, ενώ στο επερχόμενο Σαλόνι της Γενεύης στις 8 Μαρτίου θα

Ηλεκτρικό το νέο Opel Mokka! (video)

Στην πρίζα θα μπαίνει το νέο Mokka, καθώς σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Opel θα διατίθεται και με αμιγώς ηλεκτροκίνητη

Το νέο σπορ εξοπλιστικό πακέτο του Toyota 86

Η Toyota Αυστραλίας ενδυναμώνει την εμφάνιση του 86 προσφέροντας του το νέο πακέτο Performance Kit. Οι αλλαγές που φέρνει αφορούν