Breaking News

Λεωφορείο βάρους 35 τόνων διασχίζει γέφυρα που αντέχει 10 τόνους (video)

Λεωφορείο βάρους 35 τόνων διασχίζει γέφυρα που αντέχει 10 τόνους (video)

Βλέποντας το παρακάτω video θα αισθανθείτε έντονο καρδιοχτύπι, καθώς ένα λεωφορείο βάρους περίπου 35 τόνων διέσχισε γέφυρα που αντέχει μέχρι 10 τόνους.

Ο κίνδυνος να καταρρεύσει η γέφυρα και το λεωφορείο να βρεθεί μέσα στο ποτάμι καταλαβαίνετε ότι ήταν αρκετά μεγάλος. Ωστόσο ο οδηγός του λεωφορείου τον αγνόησε και αποφάσισε να προβεί σε αυτό το άκρως παράτολμο εγχείρημα, θέτοντας σε κίνδυνο όχι μόνο τη δική του τη ζωή, αλλά και των επιβατών.

Οι υπόλοιποι οδηγοί βλέποντας τι κάνει του κόρναραν για να τον αποτρέψουν αλλά αυτός δεν πτοήθηκε. Καθαρά από τύχη δεν είδαμε τη γέφυρα να γκρεμίζεται σαν πύργος από τραπουλόχαρτα, ενώ στα πλάνα φαίνεται ξεκάθαρα ότι σε πολλά σημεία η γέφυρα λυγίζει επικίνδυνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η εν λόγω γέφυρα βρίσκεται στο Αρκάνσας, ονομάζεται Beaver, κατασκευάστηκε το 1949 και έχει μια λωρίδα που είναι φτιαγμένη από ξύλο.

Οι Αρχές τώρα έχουν σταματήσει τη διέλευση από τη γέφυρα, ώστε να γίνει επιθεώρηση ασφαλείας και να διαπιστωθεί αν υπέστη ζημίες από το βάρος του λεωφορείου.



Related Articles

Νταλίκα έπεσε από γέφυρα και πήρε φωτιά (video)

Τρομακτικές εικόνες εκτυλίχτηκαν στην πόλη Φάντον του Μίσιγκαν στις 26 Δεκεμβρίου όταν μια νταλίκα που μετέφερε τουρσιά βγήκε εκτός πορείας

Βούλιαξε δυο αυτοκίνητα για να σώσει σκάφος που βυθίζονταν (video)

Εσείς πώς θα αντιδρούσατε αν βλέπατε το πανάκριβο σκάφος σας να αρχίζει ξαφνικά να βυθίζεται, ενώ είναι αραγμένο στα ήρεμα

Οδηγός αγνοεί τις κατεβασμένες ράμπες και συγκρούεται με τρένο (video)

Δεν είναι σπάνια τα τροχαία ατυχήματα που συμβαίνουν σε σιδηροδρομικές διαβάσεις, ακόμα και σε αυτές που είναι φυλασσόμενες. Στο παρακάτω