Breaking News

Οι πωλήσεις φορτηγών και λεωφορείων στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο του 2018

Οι πωλήσεις φορτηγών και λεωφορείων στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο του 2018

Μέσα από τα επίσημα στοιχεία της EΛΣΤΑΤ και της ΣΕΑΑ μαθαίνουμε πόσα λεωφορεία και φορτηγά πουλήθηκαν στη χώρα μας τον προηγούμενο μήνα.

Ο αριθμός λοιπόν των καινούργιων φορτηγών που πουλήθηκαν στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο του 2018 είναι 490, ενώ παρατηρείται μείωση -9,8% σε σύγκριση με το αντίστοιχο μήνα του 2017, καθώς τότε είχαν καταγραφεί 543 πωλήσεις.

Ωστόσο σχεδόν μηδενική είναι η μεταβολή στις πωλήσεις καινούργιων φορτηγών το πρώτο ενιάμηνο του τρέχοντος έτους (5.376 πωλήσεις), σε σύγκριση με αυτές που σημειώθηκαν από τον Ιανουάριο μέχρι το Σεπτέμβριο του 2017 (5.378 πωλήσεις).

Πεσμένες κατά -20% είναι και οι πωλήσεις καινούργιων λεωφορείων το Σεπτέμβριο του 2018, καθώς δε ξεπέρασαν τις 18, ενώ τον ίδιο μήνα του περασμένου έτους ήταν 20. Ανοδικά κατά 32,2% κινήθηκαν οι πωλήσεις καινούργιων λεωφορείων το πρώτο ενιάμηνο του 2018 φτάνοντας τις 197 μονάδες, καθώς το αντίστοιχο διάστημα του 2017 ήταν 149 μονάδες.



Related Articles

Η Mercedes V-Class για άτομα με κινητικά προβλήματα (video)

Το ενδιαφέρον της δείχνει η Mercedes για τα άτομα με κινητικά προβλήματα, παρουσιάζοντας τη V-Class με ένα καινοτόμο σύστημα. Στην

Μπορούν άτομα με αναπηρία να επιβιβαστούν σε λεωφορείο;

Σήμερα, 3 Δεκεμβρίου, είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία και η Mercedes μας δείχνει πως διευκολύνει τη συγκεκριμένη μερίδα

Αυτή η BMW X7 είναι κατάλληλη για αγρότες

Τη δόξα της Mercedes X-Class φαίνεται πως ζήλεψε η BMW και έτσι δημιούργησε και αυτή ένα pickup όχημα. Βασίζεται στη