Breaking News

Κλοτσιά μοτοσικλετιστή σε αυτοκίνητο οδηγεί σε πτώση (video)

Κλοτσιά μοτοσικλετιστή σε αυτοκίνητο οδηγεί σε πτώση (video)

Η εκδίκηση δεν είναι καλό πράγμα ειδικά όταν πραγματοποιείται καθ’ οδόν, καθώς μπορεί να προκαλέσει τροχαίο ατύχημα.

Αυτό συνέβη στο περιστατικό που θα δείτε στο παρακάτω video. Ο αναβάτης μιας μοτοσικλέτας στη Βραζιλία προφανώς είχε εκνευριστεί προηγουμένως με τον οδηγό ενός ασημί Ford Fiesta και για αυτό θεώρησε σωστό να τον προσεγγίσει και να προσπαθήσει να κλοτσήσει το αυτοκίνητο μόλις βρέθηκε παράλληλα σε αυτό.

Η ανάρμοστη συμπεριφορά όμως του γύρισε μπούμερανγκ, καθώς προφανώς το αυτοκίνητο δεν έπαθε τίποτα, ενώ αυτός έχασε την ισορροπία του, έπεσε στην άσφαλτο και  χτύπησε στο πλευρικό τσιμεντένιο κράσπεδο, ωστόσο στάθηκε τυχερός, καθώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Όταν λοιπόν εκνευριζόμαστε με τη συμπεριφορά άλλων οδηγών το σωστό είναι να συγκρατούμε τα νεύρα μας, καθώς μόνο χειρότερα μπορούμε να κάνουμε τα πράγματα.


Tags assigned to this article:
FiestaFordκλοτσιάμοτοσικλέτα

Related Articles

Τρεις ασυνήθιστοι επιβάτες στη Mercedes-AMG GT 4 (video)

Η πρακτικότητα συναντά τις επιδόσεις στο τετραθέσιο αμάξωμα με coupe γραμμή της νέας Mercedes-AMG GT 4. Έτσι λοιπόν τον εκρηκτικό

Χαλκομανία έγιναν πολυτελή αυτοκίνητα από κατάρρευση πάρκινγκ (video)

Για άγνωστη μέχρι τώρα αιτία η οροφή ενός υπόγειου πάρκινγκ καρτέρευσε με αποτέλεσμα δεκάδες πολυτελή αυτοκίνητα να υποστούν ολική καταστροφή.

Καραμπόλα με πάνω από 200 αυτοκίνητα λόγω ομίχλης (video)

Πανδαιμόνιο επικράτησε στη γέφυρα Zhengxin Huanghe που βρίσκεται στην πόλη Τσεντσόου της Κίνας. Εξαιτίας ξαφνικής πυκνής ομίχλης την περασμένη Τετάρτη,