Breaking News

H BMW X4 είναι πανέμορφη ειδικά με αυτή την απόχρωση

H BMW X4 είναι πανέμορφη ειδικά με αυτή την απόχρωση

Οι καμπύλες της νέας X4 αναδεικνύονται ακόμα περισσότερο με αυτή τη ξεχωριστή σκούρα απόχρωση, την οποία η BMW ονομάζει “Sophisto Grey”.

Βαμμένη με την εν λόγω απόχρωση η νέα X4 εντοπίστηκε σε έναν εκθεσιακό χώρο στο Άμπου Ντάμπι. Το χρώμα του αμαξώματος τη «δένει» με τις κόκκινες δερμάτινες ταπετσαρίες και τις σκούρες ξύλινες διακοσμητικές επενδύσεις.

Στη συγκεκριμένη έκδοση xDrive30i M Sport η νέα Χ4 τροφοδοτείται από δίλιτρο βενζινοκινητήρα  απόδοσης 252 ίππων και 350 Nm ροπής, ενώ επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα εντός 6,3 δευτ. και φτάνει τα 240 χλμ./ώρα.

Υπενθυμίζουμε ότι η νέα X4 έκανε ντεμπούτο πριν από πέντε μήνες στο Σαλόνι της Γενεύης. Σε σύγκριση με το απερχόμενο μοντέλο είναι κατά 50 ολόκληρα κιλά ελαφρύτερη. Διακρίνεται επίσης για τη μεγαλύτερη εμπρός μάσκα της, για τους ενεργούς Led εμπρός προβολείς της, τα τρισδιάστατης αισθητικής πίσω φωτιστικά της σώματα και φυσικά για την coupe γραμμή της οροφή της.

Επανασχεδιασμένο είναι το εσωτερικό της, το οποίο έγινε ακόμα πιο οδηγοκεντρικό με χαμηλότερα τοποθετημένο πίνακα οργάνων και ψηλότερη θέση οδήγησης, ενώ προσφέρει οθόνη αφής 10.25 ιντσών και περισσότερο χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών.

 

 

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Για ποιο λόγο η Volvo ανακαλεί πάνω από 500.000 οχήματα της;

Σε μια ανάκληση τεράστιου μεγέθους αναμένεται να προβεί η Volvο, καθώς τα επηρεαζόμενα οχήματα της φτάνουν τα 507.000 σε παγκόσμιο

Βελτιωμένη αεροδυναμική και ανάρτηση για το Subaru BRZ

Το κοινό του Subaru BRZ είναι πολυπληθές και πιστό, καθώς αντιπροσωπεύει αυτό που αποκαλούμε με μια φράση γνήσιο σπορ ιαπωνικό

Το Volkswagen Golf R περιπολεί και οπλοφορεί με 400 ίππους

Ο βελτιωτικός οίκος Oettinger προτείνει στην αστυνομία της Γερμανίας να εντάξει στο στόλο της ένα ενδυναμωμένο Golf R. Tο εν