Breaking News

Η Bugatti Chiron τώρα και με ηλιοροφή

Η Bugatti Chiron τώρα και με ηλιοροφή

To να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο στην εξοπλιστική του λίστα ηλιοροφή δεν είναι μια ιδιαίτερη είδηση, εκτός και αν πρόκειται για την εκρηκτική Bugatti Chiron.

Φυσικά η ηλιοροφή της Chiron έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν με το γαλλικό supercar. Σύμφωνα με τη Bugatti λοιπόν η ηλιοροφή της Chiron ονομάζεται για ευνόητους λόγους “Sky View” και αποτελείται από δυο σταθερά γυάλινα πάνελ τοποθετημένα πάνω από το κάθισμα του οδηγού και του συνοδηγού. Έχουν μήκος 65 εκ. και πλάτος 44 εκ.

Παράλληλα αναφέρεται ότι η εν λόγω ηλιοροφή κάνει πιο ευρύχωρη την καμπίνα της Chiron, καθώς προσφέρει 2,7 επιπλέον χλστ. «αέρα» για τα κεφάλι των επιβατών. Επίσης το γυαλί της φιλτράρει την ακτινοβολία UVA και UVB, φροντίζει για τον περιορισμό του θορύβου, δε μειώνει την ακαμψία του αμαξώματος ούτε την ασφάλεια σε περίπτωση ατυχήματος.

Εννοείται ότι η ηλιοροφή της Chiron ανήκει στον προαιρετικό της εξοπλισμό και δε γνωστοποιείται από τη Bugatti η τιμή της.

Υπενθυμίζουμε ότι η Chiron τροφοδοτείται από W16 κινητήρα 8.0 λίτρων, ο οποίος διαθέτει 4 turbo, προσφέροντας ισχύ 1.500 ίππων και ροπή 1.600 Νm μεταξύ των 2.000-6.000 σ.α.λ. Η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 420 χλμ./ώρα, ενώ χρειάζεται μόλις 2,5 δευτ. για την επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
BugattiChironSky Viewηλιοροφή

Related Articles

Εξαρτήματα στα μελλοντικά Ford ίσως να φτιάχνονται από κλαδιά και φύλλα ελαιόδεντρων (φωτογραφίες)

Φιλικότερη προς το περιβάλλον προσπαθεί διαρκώς να γίνεται η Ford, όχι μόνο μέσω της ηλεκτροκίνησης, αλλά και με την αναζήτηση

To Volkswagen Golf από το 1975 μέχρι σήμερα (video)

Πάνω από τέσσερις δεκαετίες τo Volkswagen Golf κατέχει τα σκήπτρα του ηγέτη στην κατηγορία των μικρομεσαίων μοντέλων. Παράλληλα θεωρείται και

Σε ποιο εμπορικό κέντρο σας περιμένει η νέα Alfa Romeo Tonale;

Με το κοινό της στην Ελλάδα θέλει να γνωριστεί η νέα Alfa Romeo Tonale και για αυτό το λόγο θα