Breaking News

Ποδηλατιστής παρασύρθηκε από περιπολικό (video)

Ποδηλατιστής παρασύρθηκε από περιπολικό (video)

Ορισμένες φορές και τα όργανα του νόμου υποπίπτουν σε παραβάσεις, όπως ο συγκεκριμένος αστυνομικός που θα δείτε στο παρακάτω video.

Ενώ οδηγούσε λοιπόν το περιπολικό του στο Μισσούρι αντί να έχει το βλέμμα του στραμμένο στο δρόμο ασχολούνταν με το κινητό του τηλέφωνο. Το αποτέλεσμα ήταν στρίβοντας σε ένα δρόμο να παρασύρει ένα ποδηλάτη που ήταν ακινητοποιημένος στο STOP.

Ευτυχώς ο ποδηλάτης δε βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του περιπολικού και γλύτωσε με μερικούς μόνο μώλωπες αλλά φανερά σοκαρισμένος. Τα πλάνα που θα παρακολουθήσετε είναι από την ενσωματωμένη κάμερα στο κράνος του ποδηλάτη.

Ο αστυνομικός ανέλαβε αμέσως την ευθύνη και παραδέχτηκε το λάθος του, ενώ κλίθηκαν συνάδελφοι του για το περιστατικό, καθώς ο ίδιος λόγω εμπλοκής του δε μπορούσε να κάνει καταγραφή.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Ρήμαξε πλυντήριο αυτοκινήτων 77χρονος που μπέρδεψε το φρένο με το γκάζι! (video)

Απρόβλεπτη εξέλιξη είχε η επίσκεψη ενός 77χρονου σε πλυντήριο αυτοκινήτων, καθώς ο ηλικιωμένος άντρας κατάφερε να τα κάνει όλα «μούσκεμα».

Αστυνομικός παραβίασε stop και συνέλαβε αυτόν που τράκαρε (video)

Η εξωτερική κάμερα ασφαλείας ενός σπιτιού στο νοτιοδυτικό Ντιτρόιτ κατέγραψε ένα ασημί Jeep Patriot να παραβιάζει πινακίδα STOP σε διασταύρωση

Έσπασε τον τοίχο και εισέβαλε μέσα στο αεροδρόμιο με 160 χλμ./ώρα (video)

Το συγκεκριμένο περιστατικό σημειώθηκε στις 19 Δεκεμβρίου και θυμίζει τρομοκρατικό χτύπημα, ωστόσο ευτυχώς δεν υπάρχουν στοιχεία για κάτι τέτοιο. Ο