Breaking News

Μετωπική ενός Audi Q7 με Volkswagen Amarok (video)

Μετωπική ενός Audi Q7 με Volkswagen Amarok (video)

Η εν λόγω μετωπική σύγκρουση καταγράφηκε από ενσωματωμένη κάμερα στο Volkswagen Amarok, ενώ είναι ολοφάνερο ότι την αποκλειστική ευθύνη τη φέρει ο οδηγός του Audi Q7.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video το Amarok ήταν σταματημένο σε STOP και το Q7 έπεσε επάνω του χωρίς προφανή λόγο. Ίσως ο οδηγός του Q7 να είχε στραμμένη άλλου την προσοχή του και δεν πρόλαβε να αντιδράσει ούτε στο κορνάρισμα του Amarok.

H τιμωρία του ήταν να υποστεί σημαντικές ζημιές το Q7, καθώς βλέπουμε ότι παρότι κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα άνοιξαν οι αερόσακοι και το καπό του λύγισε. Από την άλλη το Amarok προστατεύτηκε από τη μεταλλική μπάρα που είχε τοποθετηθεί μπροστά από τον προφυλαχτήρα. Το περιστατικό συνέβη στην Αυστραλία όπου οι οδηγοί συνηθίζουν να τοποθετούν τέτοιες μπάρες, καθώς οι μετωπικές με καγκουρό είναι συχνές.



Related Articles

Μας αλλάζει τα φώτα η Περιφέρεια Αττικής! Θα βάλει πάνω από 23.700 Led στους δρόμους

Υψίστης σημασίας για την ασφάλεια των οδηγών, κατά τη διάρκεια της νύχτας, είναι ο επαρκής φωτισμός των δρόμων. Ακόμα καλύτερη

Μοτοσικλετιστής παραλίγο να βρεθεί κάτω από τις ρόδες φορτηγού (video)

Η έγκαιρη αντίδραση ήταν αυτή που έσωσε αναβάτη μοτοσικλέτας, καθώς γλίτωσε παρά τρίχα από το να βρεθεί κάτω από τις

Ο Βαλεντίνο Ρόσι θετικός στον Covid-19

Η πανδημία του Covid-19 δεν κάνει εξαιρέσεις για το μηχανοκίνητο αθλητισμό, καθώς όπως έγινε γνωστό ο Βαλεντίνο Ρόσι διαγνώστηκε θετικός.