Breaking News

Το smartphone της Lamborghini που φορτίζει σε 35 λεπτά (video)

Το smartphone της Lamborghini που φορτίζει σε 35 λεπτά (video)

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι η Lamborghini κατασκευάζει αποκλειστικά τα διάσημα supercars της, ωστόσο πλέον αποτελεί είδηση ότι παρουσιάστηκε το πρώτο της smartphone.

Σας συστήνουμε λοιπόν το ξεχωριστό, για πολλούς λόγους, smartphone OPPO Find X. Δημιουργήθηκε σε συνεργασία των “House of the Raging Bull” και “Guangdong OPPO Mobile Telecommunications”, με την τελευταία να είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες ηλεκτρονικών ειδών στην Κίνα.

Το smartphone OPPO Find X της παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Λούβρο του Παρισιού. Διακρίνεται για το ντιζάιν του με το τρισδιάστατο λογότυπο της Lamborghini, δηλαδή το μαινόμενο ταύρο, ενώ είναι διακοσμημένο με μαύρο και πορτοκαλί χρώμα.

Ένα από τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του νέου smartphone OPPO Find X είναι το σύστημα SuperVOOC ταχείας και πλήρης φόρτισης της μπαταρίας του σε μόλις 35 λεπτά. Πρόκειται για ένα σύστημα που εφαρμόζεται για πρώτη φορά σε smartphone. Παράλληλα χρησιμοποιεί ένα λογισμικό ονόματι “ColorOS 5.1”, το οποίο βασίζεται στο Android 8.1, ενώ η τιμή του OPPO Find X αγγίζει τα 1.600 ευρώ.



Related Articles

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λ. Ποσειδώνος το Σάββατο 6/7/2019

Λόγω εκτέλεσης εργασιών τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της Νέας Λ.

Ντροπιαστική στιγμή για το Jeep Gladiator – Έχασε έναν τροχό σκαρφαλώνοντας! (βίντεο)

Tο συγκεκριμένο Jeep Gladiator Rubicon κατέληξε με πληγωμένο εγωισμό, όπως και ο οδηγός του, καθώς δεν ανταποκρίθηκε στη φήμη για

Έκρυψε τα κλοπιμαία στον αερόσακο του αυτοκινήτου (video)

Αρκετή φαντασία σίγουρα διαθέτει ένα από τα άτομα που συνελήφθει για ληστεία, καθώς τα κλοπιμαία εντοπίστηκαν σε ένα ασυνήθιστο μέρος.