Breaking News

Τούμπαρε μια Lamborghini Aventador

Τούμπαρε μια Lamborghini Aventador

Τον κόσμο ανάποδα είδε μια κίτρινη Lamborghini Aventador, όταν μετά από σύγκρουση ανετράπη σε δρόμο της Σιγκαπούρης.

Στο εν λόγω τροχαίο ατύχημα που συνέβη το απόγευμα της 28ης Μαΐου πέρα από το εντυπωσιακό ιταλικό supercar, που υπέστη μεγάλες υλικές ζημιές, ενεπλάκη επίσης ένα Mini Cooper και ένα Toyota Estima. Η Aventador κατέληξε τουμπαρισμένη στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και έτσι η αστυνομία ανακατεύθυνε τα οχήματα που περνούσαν από εκείνο το σημείο.

Παράλληλα το Toyota Estima φαίνεται ότι παρέσυρε ένα δέντρο που βρίσκονταν στο διαχωριστικό του δρόμου. Προς το παρόν δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια κάτω από τα οποία συνέβη το τροχαίο ατύχημα, ωστόσο αν λάβουμε ως δεδομένο ότι το τοπικό όριο ταχύτητας στο δρόμο του ατυχήματος είναι 50 χλμ./ώρα και τις σοβαρές ζημίες των αυτοκινήτων τότε μάλλον το παραπάνω γκάζι έφταιγε. Μετά τη σύγκρουση τρείς επιβάτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ευτυχώς όμως τα τραύματα τους δεν ήταν σοβαρά.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Μασάζ, ψυγείο, tablet και άπλετοι χώροι για τους πίσω επιβάτες της Bentley Bentayga

Την απόλυτη χλιδή απολαμβάνουν οι πίσω επιβάτες της ανανεωμένης Bentley Bentayga. Τα δύο ανεξάρτητα μεταξύ τους πίσω καθίσματα χωρίζονται από

Μια απομίμηση της Ferrari 288 GTO

Εμφανισιακά αυτή η Ferrari 288 GTO είναι ολόιδια με το αυθεντικό ιταλικό supercar, ωστόσο δεν είναι παρά μια απομίμηση της.

Πέντε λόγοι για να κάνετε δική σας αυτή την Bugatti Chiron

Υπάρχουν πέντε ξεχωριστοί λόγοι για τους οποίους πολλοί θα ήθελαν να κάνουν δική τους τη συγκεκριμένη Bugatti Chiron. O πρώτος