Breaking News

Θήκες για κινητά, τσάντες και power bank από την Mercedes

Θήκες για κινητά, τσάντες και power bank από την Mercedes

Μια νέα συλλογή από αξεσουάρ παρουσιάζει η Mercedes που θα τραβήξει το ενδιαφέρον όσων θέλουν να πάρουν λίγη από τη λάμψη που ακτινοβολεί το διάσημο αστέρι της.

Η γερμανική εταιρία λοιπόν δημιούργησε θήκες για κινητά τηλέφωνα, τσάντες για μεταφορά laptop και tablet μέχρι και power bank. Ξεκινάμε με τις θήκες για smarthphones, οι οποίες είναι κατασκευασμένες από σιλικόνη, δέρμα και ανθρακόνημα σε συνδυασμό με αλουμίνιο. Αυτές από σιλικόνη προσφέρονται σε μπλε, μαύρο και μπεζ χρώμα, ενώ οι δερμάτινες σε καφέ, μαύρο, κόκκινο, γκρι και λευκό. Οι εν λόγω θήκες ταιριάζουν αποκλειστικά σε iPhone Χ, 7/8 και 7/8 Plus.

Στις τσάντες μεταφοράς μπορούν να μπουν laptop/ tablet 8, 10, 13 και 15 ιντσών. Τέλος, η Mercedes βάζει το σήμα της πάνω σε power bank που φορτίζουν το κινητό σας τηλέφωνο ακόμα και όταν βρίσκεστε αρκετά μακριά από κάποια πρίζα.


Tags assigned to this article:
Mercedespower bankΘήκες για κινητά

Related Articles

Τράκαρε σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων (video)

Ώρα 05:00, Τρίτη 30 Ιουνίου, όταν η εξωτερική κάμερα ασφαλείας σε μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στο Μαϊάμι της Φλόριντα καταγράφει ένα απίστευτο ατύχημα.

Έφοδος της Τροχαίας σε στέκια που γίνονται κόντρες-334 παραβάσεις

Πριν από μερικές μέρες είδαμε video από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που καταγράφηκε στα Λιμανάκια, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήστε

Μοτοσυκλέτα φρενάρει με 145 χλμ./ώρα (video)

Στο παρακάτω video θα παρακολουθήσετε για λίγα λεπτά δυο μοτοσυκλέτες υψηλού κυβισμού να κινούνται σε έναν ορεινό δρόμο της Καλιφόρνια