Breaking News

Με νέα λιμουζίνα στην ορκωμοσία τoυ ο Πούτιν (video)

Με νέα λιμουζίνα στην ορκωμοσία τoυ ο Πούτιν (video)

Στη τέταρτη τελετή ορκωμοσίας του ως πρόεδρος της Ρωσίας ο Βλαντίμιρ Πούτιν έφτασε με τη νέα εντυπωσιακή του λιμουζίνα.

Το κόκκινο χαλί λοιπόν είχε στρωθεί έξω από το Ανάκτορο του Μεγάλου Κρεμλίνου και η μαύρη λιμουζίνα που τη συνόδευαν εννέα μοτοσικλετιστές της αστυνομίας σταμάτησε μπροστά από αυτό. Τότε τα φλας άστραψαν όχι μόνο πάνω στον Πούτιν αλλά και πάνω της, ενώ πολλοί ίσως να σχολίασαν ότι η ρώσικης κατασκευής λιμουζίνα θυμίζει Rolls-Royce. Αυτό λόγω της κάθετης μεγάλης μάσκας και των στενόμακρων εμπρός Led προβολέων, ενώ χαμηλότερα οι εισαγωγές αέρα πλαισιώνονται από χρώμιο.

Ίσως να παρατηρήσατε τις τρεις κεραίες στην οροφή, οι οποίες προφανώς εξυπηρετούν τις ασφαλείς επικοινωνίες του Ρώσου Προέδρου. Από προηγούμενες φωτογραφίες που είχαν δημοσιευτεί είχαμε δει ότι στο εσωτερικό της λιμουζίνας υπάρχουν τέσσερα πίσω, ανεξάρτητα μεταξύ τους καθίσματα, που χωρίζονται από κεντρική κονσόλα.

Τεχνικές πληροφορίες για το κινητήρα και τις επιδόσεις της λιμουζίνας δεν έχουν γίνει ακόμα επίσημα γνωστές. Το σίγουρο πάντως είναι ότι η λιμουζίνα διαθέτει ισχυρή θωράκιση και ότι μπορεί να αντέξει κάθε είδους χτύπημα.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
Βλαντίμιρ Πούτιν

Related Articles

Επιστέφονται πινακίδες κυκλοφορίας λόγω εορτών

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο τέτοια εποχή η Τροχαία ανακοίνωσε ότι θα επιστραφούν, υπό προϋποθέσεις, οι πινακίδες κυκλοφορίας οχημάτων, οι άδειες

Καραμπόλα 15 αυτοκινήτων προκάλεσε η οδηγός ενός Audi (video)

Όταν πας σε μια αντιπροσωπεία και παίρνεις ένα αυτοκίνητο για test drive δεν είσαι υποχρεωμένος προφανώς μετά να το αγοράσεις.

Το πρώτο ιπτάμενο αυτοκίνητο κοστίζει σχεδόν 242.000 ευρώ

Στο εγγύς μέλλον δε θα βλέπουμε μόνο σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας ιπτάμενα αυτοκίνητα,  αλλά και στην πραγματική ζωή. Αυτό διότι