Breaking News

Το Nissan Navara περνάει πλέον πάνω από κάθε εμπόδιο

Το Nissan Navara περνάει πλέον πάνω από κάθε εμπόδιο

Οι εκτός δρόμου ικανότητες του Nissan Navara είναι γνωστές και μη αμφισβητήσιμες, ωστόσο χάρη στη νέα του έκδοση AT32 τίποτα δε μπορεί να το σταματήσει.

Η Nissan παρουσίασε στην Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων που διοργανώνεται στο Μπέρμιγχαμ της Βρετανίας τη νέα έκδοση AT32 του ιαπωνικού pickup που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Arctic Trucks.

To Navara AT32 απέχει πλέον από το έδαφος 40 χλστ. περισσότερο, χάρη στη νέα του ψηλότερη ανάρτηση που το ανέβασε 20 χλστ. και στα νέα off-road μεγάλα ελαστικά των 32 ιντσών που φορούν οι 17 ιντσών τροχοί του.

Παράλληλα μεγάλωσαν οι γωνίες προσέγγισης και διαφυγής του από 30,4 και 22,2 μοίρες σε 35 και 24 μοίρες αντίστοιχα. Κάτω από το δάπεδο του έχουν τοποθετηθεί πάνελ για την προστασία του κιβωτίου ταχυτήτων, του άξονα μετάδοσης και του ρεζερβουάρ καυσίμου.

Για τους λάτρεις των ακόμα πιο περιπετειωδών διαδρόμων προαιρετικά το Navara AT32 εξοπλίζεται με αναπνευστήρα για περάσματα μέσα από νερά και κλείδωμα του εμπρός διαφορικού για απαιτητικά εδάφη.


Tags assigned to this article:
Navara AT32Nissan

Related Articles

Γονίδια από το Lada Niva έχει το νέο Vesta Cross Sedan

Σε κάποια ορεινή κακοτράχαλη διαδρομή το ακούραστο, παρά τα χρόνια του, Lada Niva ενδέχεται πλέον να συναντηθεί με τον απόγονο

Δείτε με λεπτομέρειες το νέο Scania G 450 XT (video)

Μέσα από το παρακάτω video μπορείτε να απολαύσετε μια ξενάγηση στο νέο G 450 XT, την οποία μάλιστα κάνει ο

Απίστευτη ζήτηση έχει το πεντάθυρο Suzuki Jimny με πάνω από 30.000 παραγγελίες – Ποια είναι η τιμή του (εικόνες)

Στην Ελλάδα γνωρίζουμε το Suzuki Jimny αποκλειστικά με τρίθυρο αμάξωμα, ωστόσο εκτός συνόρων το βλέπουμε για πρώτη φορά ως πεντάθυρο.