Breaking News

Ένα Nissan Qashqai καρφώθηκε πίσω από φορτηγό (video)

Ένα Nissan Qashqai καρφώθηκε πίσω από φορτηγό (video)

Κάποιο παθολογικό αίτιο ή αϋπνία ήταν προφανώς ο λόγος που το ασημί Nissan Qashqai έπεσε με ταχύτητα πίσω από ένα φορτηγό.

Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι ο οδηγός του ιαπωνικού crossover δεν πάτησε καθόλου το πεντάλ του φρένου ούτε πριν αλλά και ούτε μετά τη σύγκρουση, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί αρκετά μέτρα παρακάτω πάνω στο προστατευτικό κιγκλίδωμα του δρόμου. Το φορτηγό τώρα ανετράπη βίαια και έπεσε σε ένα χαντάκι.

Το περιστατικό συνέβη στο Ρόστοφ της Ρωσίας και καταγράφηκε από ενσωματωμένη κάμερα διερχόμενου αυτοκινήτου, ενώ παρά τη σφοδρότατα του ατυχήματος κανένας δεν τραυματίστηκε σοβαρά ως εκ θαύματος, καθώς σίγουρα θα φορούσαν ζώνες ασφαλείας. Αν το φορτηγό πάντως ήταν ακινητοποιημένο και όχι εν κινήσει τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο άσχημα για το Qashqai.


Tags assigned to this article:
NissanQashqaiΡόστοφΡωσίαφορτηγό

Related Articles

Επώδυνη επαφή ενός Honda Jazz με κράσπεδο (video)

Σίγουρα θα σας έχει τύχει να ακουμπήσουν οι τροχοί του αυτοκινήτου σας το πεζοδρόμιο ή ακόμα και να ανεβείτε πάνω

Αυτοκίνητο έκανε βουτιά στο γκρεμό και έκτοτε αγνοείται (video)

Συχνά βλέπουμε τροχαία ατυχήματα να καταγράφονται από τις ενσωματωμένες κάμερες που διαθέτουν οχήματα σε διάφορες χώρες, ωστόσο αυτή τη φορά

Το ηλεκτρικό τρίκυκλο για τους ταχυδρόμους

Η ηλεκτροκίνηση δεν έχει πεδίο εφαρμογής μόνο στα αυτοκίνητα, αλλά και σε μικρότερα μεταφορικά οχήματα, όπως αυτά που κατασκευάζει η