Breaking News

Η Porsche GT2 RS τραβάει σκιέρ πάνω σε παγωμένη λίμνη (video)

Η Porsche GT2 RS τραβάει σκιέρ πάνω σε παγωμένη λίμνη (video)

Αν έχεις διάθεση, χρήμα και φαντασία μπορείς να περάσεις πολύ ευχαρίστα το χρόνο σου παρέα με τη δυναμική Porsche GT2 RS.

Ελάτε λοιπόν να ταξιδέψουμε μέχρι το κοσμοπολιτικό Σεντ Μόριτζ στην Ελβετία, όπου το χιόνι έχει στρώσει το παχύ λευκό του πέπλο, ενώ το θερμότερο δείχνει αρκετούς βαθμούς κάτω από το μηδέν.

Από τη ζεστασιά του γκαράζ βγαίνει η GT2 RS, καθώς έχει ραντεβού με έναν πρόγονο της, ένα κλασσικό μοντέλο της Porsche, πάνω σε μια λίμνη η οποία λόγω του ψύχους έχει παγώσει.

Πάνω στην ολισθηρή της επιφάνεια δυο σκιέρ φορούν τα πέδιλα, τα γάντια, τα κράνη και τις στολές τους, ενώ δένουν ένα σχοινί στους πίσω γάντζους ρυμούλκησης των Porsche. Τότε αρχίζει το καλλιτεχνικό πατινάζ πάνω στον πάγο και η αδρεναλίνη φτάνει στο υψόμετρο του τοπίου.

Η 911 GT2 RS τροφοδοτείται από εξακύλινδρο κινητήρα 3.8 λίτρων που αποδίδει 700 ίππους και συνεργάζεται με 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη PDK. Επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,8 δευτερόλεπτα και τελική της ταχύτητα φτάνει 340 χλμ./ώρα.


Tags assigned to this article:
GT2 RSPorscheΣεντ Μόριτζσκιέρ

Related Articles

Η Alfa Romeo ανανέωσε τις Giulia και Stelviο! Που μοιάζουν με την Tonale και ποιες αλλαγές έγιναν;

Στον απόηχο της νέας Tonale η Alfa Romeo χρησιμοποίησε ως «πυξίδα» το μικρότερο SUV στη γκάμα της για να ανανεώσει

Οι δυο Aston Martin που πωλούνται υποχρεωτικά μαζί στα 7 εκατ. ευρώ

To 1960 η Aston Martin δημιούργησε την DB4 GT Zagato Continuation με στόχο να ανταγωνιστεί τη Ferrari. Μέχρι και σήμερα η

Τρακάρισμα ανάμεσα σε Ferrari 458 και Porsche 718

Σφοδρότατη σύγκρουση σημειώθηκε σε κυκλική διασταύρωση με πρωταγωνίστριες μια Ferrari 458 και μια Porsche 718. Το περιστατικό αυτό με τα