Breaking News

Το Scania που μεταφέρει βουνά από παλιοσίδερα (video)

Το Scania που μεταφέρει βουνά από παλιοσίδερα (video)

Αν δε γεννηθείς πλούσιος θα πρέπει να εργαστείς, ωστόσο θα πρέπει να αγαπάς τη δουλειά σου, διαφορετικά το επάγγελμα σου μπορεί να γίνει καταστροφικό για τον εαυτό σου.

Αυτή είναι η σοφή άποψη του Γκίντο Βιάτς, ο οποίος είναι επαγγελματίας οδηγός φορτηγού. Ασκεί το επάγγελμα αυτό εδώ και 26 ολόκληρα χρόνια, και νιώθει απόλυτα ευχαριστημένος. Μέχρι την ηλικία των 20 ετών εργάζονταν ως μηχανικός αυτοκινήτων, ως που κάποια στιγμή έβγαλε δίπλωμα φορτηγού. Αναφέρει ακόμα ότι ο μισθός είναι σημαντικός, αν και αυτό που μετράει περισσότερο είναι να αγαπάς τη δουλειά σου.

Εργάζεται εδώ και πέντε χρόνια στην εταιρία ανακύκλωσης “Swinkels Metal”, η οποία έχει την έδρα της στην πόλη Χίρλεν της Ολλανδίας. Καθημερινά εκτελεί δυο δρομολόγια από το Χίρλεν έως το λιμάνι της Αμβέρσας στο Βέλγιο οδηγώντας για 600 χλμ. ένα φορτηγό Scania S 520 ηλικίας πέντε ετών, που έχει ήδη διανύσει 65.000 χλμ. και μεταφέρει τόνους παλιοσίδερα από λιωμένα αυτοκίνητα.

Από Δευτέρα έως Παρασκευή το ωράριο του είναι απαιτητικό, καθώς πρέπει να ξεκινάει στη μέση της νύχτας. Βέβαια έχει τη δυνατότητα να ξεκινήσει αργότερα, ωστόσο θα βρεθεί αντιμέτωπος με την κυκλοφορική συμφόρηση των δρόμων.


Tags assigned to this article:
S 520Scaniaφορτηγό

Related Articles

Το κινητό τηλέφωνο της Land Rover για σκληρή χρήση

Αν είστε λάτρης της περιπέτειας και των off-road εξορμήσεων τότε σίγουρα είστε και οπαδός των SUV της Land Rover, αλλά

Η Aston Martin βάφει την Valkyrie με σκόνη από τη Σελήνη

Μόνο η φουτουριστική και άκρως δυναμική εξωτερική εικόνα της Aston Martin Valkyrie μπορεί να σε κάνει να πεις ότι προέρχεται

To Renault του Φιντέλ Κάστρο

Πρόσφατα η Τουρκία αποκάλυψε το πρώτο εθνικό της αυτοκίνητο, ωστόσο και στο παρελθόν υπήρξαν χώρες με ανάλογη πρόθεση. Μια από