Breaking News

Κοσμοσυρροή για μια LaFerrari που σταμάτησε σε βενζινάδικο (video)

Κοσμοσυρροή για μια LaFerrari που σταμάτησε σε βενζινάδικο (video)

Αν θες να μετακινηθείς διακριτικά και να μη δώσεις στόχο, τότε σίγουρα δεν επιλεγείς από το γκαράζ σου την Ferrari LaFerrari.

Διαφορετικά θα σας συμβεί ότι και στον ιδιοκτήτη της κίτρινης LaFerrari που θα δείτε στο παρακάτω video. Σταμάτησε λοιπόν σε πρατήριο υγρών καυσίμων κοντά στην πίστα του Άσσεν στην Ολλανδία για να γεμίσει το ρεζερβουάρ της LaFerrari και μέσα σε λίγα λεπτά γύρω του είχε μαζευτεί ένα μικρό πλήθος κόσμου με τα κινητά του τηλέφωνα στα χέρια, ώστε να απαθανατίσουν και να βιντεοσκοπήσουν το ιταλικό supercar που ομολογουμένως δε συναντά κανείς κάθε μέρα στους δρόμους.

Μόλις 500 LaFerrari κατασκεύασε η Ferrari και 250 Aperta που είναι η cabrio έκδοση της. Η LaFerrari τροφοδοτείται από ατμοσφαιρικό κινητήρα 6.3 λίτρων με ισχύ 800 ίππων, ενώ του κρατάει «συντροφιά» ένας ηλεκτροκινητήρας 163 ίππων.

Συνδυαστικά αποφέρουν 963 ίππους και 900 Nm ροπής. Έτσι λοιπόν οι επιδόσεις εντυπωσιάζουν με την επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα να ολοκληρώνεται σε λιγότερο από 3 δευτ. και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 350 χλμ./ώρα.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Σε ποια χώρα η McLaren 720S ψηφίστηκε supercar της χρονιάς;

Σε μια δύσκολη μάχη με σκληρούς ανταγωνιστές η McLaren 720S κατάφερε τελικά να συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους και να αναδειχτεί

Νέο Subaru BRZ: Πότε αποκαλύπτεται και τι γνωρίζουμε για αυτό;

Την παραπάνω φωτογραφία δημοσίευσε η Subaru στα μέσα κοινωνικής της δικτύωσης. Σύμφωνα με την ίδια βλέπουμε τη μπροστινή σκουρόχρωμη ζάντα

Ξεπερνά τα 400 χλμ./ώρα το νέο Tesla Roadster (video)

Σοκ και δέος προκαλεί η αποκάλυψη του νέου Tesla Roadster, του οποίου οι επιδόσεις φέρνουν σε «αμηχανία» πολλά πανίσχυρα supercars.