Breaking News

Το νέο Sybilla Concept του Τζορτζέτο Τζουτζιάρο

Το νέο Sybilla Concept του Τζορτζέτο Τζουτζιάρο

Τη διάσημη υπογραφή του σε ένα νέο πρωτότυπο μοντέλο βάζει ο γνωστός Ιταλός σχεδιαστής αυτοκινήτων Τζορτζέτο Τζουτζιάρο.

Ο λόγος για το νέο Sybilla Concept, το οποίο θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο επερχόμενο Σαλόνι της Γενεύης.

Αναπτύχτηκε από την εταιρία GFG Style, τα αρχικά γράμματα της οποίας προέρχονται από το όνομα του σχεδιαστή (Giorgetto Fabrizio Giugiaro), ενώ η κινέζικη ενεργειακή εταιρία Envision Energy βόηθησε, ώστε να έρθει στη ζωή το Sybilla Concept.

Έμπνευση από για το Sybilla Concept αντλήθηκε από το επίσης πρωτότυπο Chevrolet Corvair Testudo που είχε δημιουργήσει ο Τζουτζιάρο το 1960. Έτσι το Sybilla Concept διαθέτει ρετρό και μοντέρνα χαρακτηριστικά όπως η γυάλινη οροφή που είναι ενιαία με το εμπρός παρμπρίζ.

Το μήκος του Sybilla Concept ξεπερνά τα 5 μέτρα, το ύψος του βρίσκεται σχεδόν στα 1,4 μέτρα, ενώ αναφέρεται ότι οι πίσω επιβάτες έχουν αρκετό χώρο για τα πόδια τους.

Παράλληλα σύμφωνα με τις πληροφορίες το νέο Sybilla Concept θα τροφοδοτείται από μπαταρίες και τέσσερις ηλεκτροκινητήρες, ενώ θα έχει και αυτόνομο σύστημα οδήγησης.



Related Articles

Το ανανεωμένο Nissan Qashqai – Δεν το αναγνωρίζεις από την όψη αλλά από το υπόλοιπο αμάξωμα (φωτογραφίες & βίντεο)

To Nissan Qashqai αποτελεί εδώ και χρόνια σημείο αναφοράς την άκρως ανταγωνιστική κατηγορία των C-SUV. Πλέον βρίσκεται στην τρίτη του

Πόσα Subaru συγκεντρώθηκαν για να κάνουν Ρεκόρ Γκίνες;

Μπορεί οι μεγάλες συγκεντρώσεις να έχουν απαγορευτεί, καθώς το δεύτερο κύμα κορωνοϊού σαρώνει τον πλανήτη, ωστόσο πρόσφατα πραγματοποιήθηκε το μεγαλύτερο

Το νέο Opel Frontera είναι ένα μεγάλο και ευρύχωρο SUV – Με ηλεκτρική και υβριδική έκδοση φέρνει πολλές καινοτομίες (φωτογραφίες)

H Opel αποκάλυψε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νέου Frontera, ενός μεγάλου SUV με ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Το όνομα Frontera επιστρέφει