Breaking News

Πότε αποκαλύπτεται τo νέο Volkswagen Touareg;

Πότε αποκαλύπτεται τo νέο Volkswagen Touareg;

Το πρώτο από τα πολλά νέα μοντέλα που θα παρουσιάσει η Volkswagen εντός του 2018 θα είναι το νέο Touareg.

Το γερμανικό SUV αποτελεί τη ναυαρχίδα στη γκάμα μοντέλων της Volkswagen, ενώ η τρίτη γενιά του θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα της στις 23 Μαρτίου στο Πεκίνο.

Η Κίνα δεν επιλέχτηκε τυχαία από την Volkswagen, καθώς είναι η μεγαλύτερη αγορά SUV στον κόσμο, ενώ ο όγκος των πωλήσεων εκεί αναμένεται να διπλασιαστεί μέχρι το 2023.

Σύμφωνα πάντα με την Volkswagen το νέο Touareg θα διακρίνεται για την πληθώρα καινοτόμων συστημάτων ασφάλειας και άνεσης που θα διαθέτει, αλλά και για το μεγάλο ψηφιακό του κόκπιτ ονόματι “Innovision Cockpit” που θα φέρει καινούργια δεδομένα.

Αναφορά γίνεται επίσης στις σχεδιαστικές γραμμές του, οι οποίες αντανακλούν τον έντονο χαρακτήρα του, ενώ προς το παρόν στη διάθεση μας έχουμε μόνο το παραπάνω σκίτσο.

Η πορεία του Touareg ξεκίνησε το 2002, ενώ έχει σημειώσει ένα εκατομμύριο πωλήσεις. Κορυφαία στιγμή στην καριέρα του ήταν η συμμέτοχη του στο απαιτητικό ράλι Ντακάρ από το 2009 έως το 2011.


Tags assigned to this article:
Innovision CockpitTouaregVolkswagenΚίνα

Related Articles

Τρακαρισμένο Tesla Model S επισκευάστηκε με ξύλο

Προφανώς το κόστος των ζημιών που υπέστη το συγκεκριμένο Tesla Model S έπειτα από μια οπίσθια σύγκρουση ήταν αρκετά μεγάλο.

Δείτε πως γίνεται ο τεχνικός έλεγχος αεροσκαφών με drone (video)

Στην Έκθεση “MRO Americas 2018” που πραγματοποιείται στην Φλόριντα η Airbus παρουσίασε το “Advanced Inspection Drone”. Όπως αποκαλύπτει το όνομά

To ταξί Hyundai Κona που κινείται μόνο του (video)

Αρκετά ξεχωριστό θα είναι το εν λόγω κόκκινο ταξί Hyundai Kona, καθώς διαθέτει τεχνολογίας αυτόνομης οδήγησης. Τα δρομολόγια του θα