Breaking News

Πόσο γρήγορα ξεπαγώνει το παρμπρίζ του Skoda Karoq; (video)

Πόσο γρήγορα ξεπαγώνει το παρμπρίζ του Skoda Karoq; (video)

Στην Skoda γνωρίζουν ότι ένα από τα πρακτικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί το χειμώνα είναι το ξεπάγωμα του εμπρός παρμπρίζ, το οποίο καθυστερεί την αναχώρηση τους μέχρι να ολοκληρωθεί.

Η τσέχικη εταιρεία λοιπόν διαθέτει έναν ειδικό θάλαμο, όπου εκεί μέσα πραγματοποιεί σχετικούς ελέγχους με τη θερμοκρασία να πέφτει στους -20 βαθμούς Κελσίου τουλάχιστον για 12 ώρες.

Περίπου μισή ώρα πριν τη δοκιμή στο παρμπρίζ ψεκάζεται νερό, το οποίο στη συνέχεια μετατρέπεται σε πάγο. Έπειτα ενεργοποιείται ο κινητήρας και το σύστημα ξεπαγώματος του παρμπρίζ. Δεν έχει σημασία μόνο πόση ώρα θα διαρκέσει η διαδικασία, αλλά και το σχήμα που θα αρχίσει να ανοίγει το οπτικό πεδίο του οδηγού.

H νομοθεσία ορίζει ότι το παρμπρίζ πρέπει να έχει ξεπαγώσει πλήρως εντός 40 λεπτών, ωστόσο στόχος της Skoda είναι τα 20 λεπτά.


Tags assigned to this article:
KaroqSKODAξεπάγωμαπαρμπρίζ

Related Articles

Το νέο ηλεκτρικό Renault 5 με τιμή 25.000 ευρώ και αυτονομία 400 χλμ. – Πότε θα αποκαλυφτεί; (φωτογραφίες)

Το εμβληματικό Renault 5 θα επιστρέψει στη γκάμα της γαλλικής εταιρείας, προσαρμοσμένο όμως στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής, καθώς θα

Το νέο Honda CR-V μέσα από την υβριδική του έκδοση

Για πρώτη φορά η Honda θα προβάλει στην Ευρώπη ένα υβριδικό SUV της. Ο λόγος για το CR-V Hybrid Prototype,

Το Nissan Qashqai δίνει πολλά στη νέα έκδοση N-Motion

Ακόμα πιο δημοφιλές φιλοδοξεί να γίνει το Nissan Qashqai αποκτώντας τη νέα ειδική έκδοση ονόματι N-Motion. Σύμφωνα με την ιαπωνική