Breaking News

Το Tesla Model S άφησε πίσω του την Mercedes-AMG E63S (video)

Το Tesla Model S άφησε πίσω του την Mercedes-AMG E63S (video)

Για τον παραπάνω τίτλο υπάρχει και οπτικό ντοκουμέντο το video που ακολουθεί, όπου θα δείτε το Tesla Model S P100D στην εκκίνηση από στάση να καταλήγει να βλέπει από το μεσαίο καθρέπτη του την Mercedes-AMG E63S, με την οποία αναμετρήθηκε.

Το αποτέλεσμα δεν πρέπει να μας ξαφνιάζει, καθώς τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα διακρίνονται για την ακαριαία επιτάχυνση που προσφέρουν, πόσο μάλλον ένα Tesla Model S P100D, το οποίο είναι τετρακίνητο, διαθέτει δυο ηλεκτροκινητήρες συνολικής απόδοσης 689 ίππων, με αποτέλεσμα να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα εντός μόλις 2,7 δευτ.

Πλάι του στάθηκε η κορυφαία Mercedes-AMG E63S με κινητήρα V8 twin-turbo 4.0 λίτρων απόδοσης 612 ίππων που είναι ικανή για επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 3,4 δευτ.

Το αποτέλεσμα λοιπόν ήταν προδιαγεγραμμένο, αλλά αξίζει να δούμε την κόντρα. Σημειώστε ακόμα ότι υπάρχει μια σεβαστή διαφορά στις τιμές του, καθώς το Tesla Model S P100D κοστίζει περίπου 154.975 ευρώ και η Mercedes-AMG E63S 100.294 ευρώ.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
E63SMercedes-AMGModel S P100DTesla

Related Articles

Χωρίς τον V6 twin-turbo κινητήρα των 510 ίππων οι ισχυρότερες Giulia και Stelvio Quadrifoglio στη νέα έκδοση Estrema (video)

Τη νέα ειδική έκδοση ονόματι Estrema παρουσίασε η Alfa Romeo για τις Giulia και Stelvio. Σύμφωνα με την ιταλική εταιρεία

Ρεκόρ χρόνου 2 λεπτών και 24 δευτ. έκανε το Honda Civic Type R (video)

Ακόμα ένα τρόπαιο στην πλούσια συλλογή της πρόσθεσε η κορυφαία έκδοση του Honda Civic. Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στη νέα ακόμα πιο

Δε σας φτάνουν οι 245 ίπποι του Volkswagen Golf GTI; Υπάρχει λύση…

To 2016 η Volkswagen γιόρτασε τα 40α γενέθλια του Golf GTI με τη δημιουργία μιας ξεχωριστής έκδοσης. Ο λόγος για