Breaking News

Οι Lamborghini Huracan και Aventador S γλιστρούν στο χιόνι (video)

Οι Lamborghini Huracan και Aventador S γλιστρούν στο χιόνι (video)

Αν νομίζετε ότι μόνο οι τάρανδοι μπορούν να τρέξουν στο χιόνι γελιέστε, καθώς και τα άλογα έχουν αυτήν την ικανότητα.

Αναφερόμαστε φυσικά στα εκατοντάδες άλογα που παράγουν οι θηριώδεις κινητήρες των Lamborghini Huracan και Aventador S. Όπως θα δείτε λοιπόν στο παρακάτω video τα ιταλικά supercars μπορούν να γίνουν άκρως διασκεδαστικά όχι μόνο στην άσφαλτο της πίστας, αλλά και πάνω στο παχύ χιόνι.

Βέβαια παρά την τετρακίνηση και την υψηλή ισχύ, χρειάζεται να έχεις και ταλέντο πίσω από τιμόνι, ώστε να χειριστείς την ωμή δύναμη μιας Lamborghini σε συνθήκες τόσο χαμηλής πρόσφυσης.

Οι εκπαιδευόμενοι της Χειμερινής Ακαδημίας Lamborghini είχαν αρκετές εξόδους από το λευκό τοπίο και πολλές προσκρούσεις, όχι όμως σε οδοφράγματα από ελαστικά, αλλά πάνω σε τοίχους χτισμένους από χιόνι.

Βλέποντας πάντως τα κατορθώματα τους θα καταλάβετε ότι το απόλαυσαν με τη ψυχή τους…


Tags assigned to this article:
Aventador SHuracanLamborghini

Related Articles

Το Audi R8 που θα κυκλοφορήσει μόνο στην Αυστραλία

Γενικότερα είναι δύσκολα να δεις στους ελληνικούς δρόμους να κυκλοφορεί ένα Audi R8, ενώ τη νέα του έκδοση είναι σίγουρα

Ιδανική για τον Τζέιμς Μποντ η νέα Aston Martin DB12 – Με 680 ίππους και τελική ταχύτητα 325 χλμ./ώρα (φωτογραφίες & βίντεο)

Πρεμιέρα έκανε σήμερα η νέα Aston Martin DB12, την οποία η βρετανική εταιρεία χαρακτηρίζει το πρώτο στον κόσμο Super Tourer.

Εντυπωσιακά ανοίγουν οι πίσω πόρτες της συλλεκτικής Lincoln Continental

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα τετράθυρο αυτοκίνητο με αντίστροφο άνοιγμα των πίσω θυρών, καθώς πέρα από premium