Breaking News

Το Nissan Micra διακρίθηκε στην Ιρλανδία

Το Nissan Micra διακρίθηκε στην Ιρλανδία

Ένα σημαντικό βραβείο απέσπασε το Nissan Micra στην Ιρλανδία, καθώς ανακηρύχτηκε «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2018» στην κατηγορία των μικρών μοντέλων.

Η κριτική επιτροπή αποτελούμενη από 30 δημοσιογράφους αυτοκινητιστικού Τύπου, ξεχώρισαν το ιαπωνικό μοντέλο για τις καινοτομίες, την ασφάλεια, τους χώρους, την άνεση, την ποιότητα κατασκευής και την αναλογία αξίας-τιμής.

Το Micra πέμπτης γενιάς διαθέτει στη γκάμα του δυο τρικύλινδρους βενζινοκινητήρες 0.9 και 1.0 λίτρων απόδοσης 90 και 71 ίππων αντίστοιχα, ενώ από πλευράς πετρελαιοκινητήρων υπάρχει ένας 1.5 λίτρων με ισχύ 90 ίππων. Όλοι οι κινητήρες του Micra συνδυάζονται με μηχανικό 5-τάχυτο κιβώτιο.

Παράλληλα το Micra διακρίνεται και για τα τεχνολογικά συστήματα που φέρνει στην κατηγορία του, όπως η αυτόματη πέδηση έκτακτης ανάγκης, η αναγνώριση της οδικής σήμανσης, η αυτόματη λειτουργία των προβολέων και η υποβοήθηση παραμονής στη λωρίδα κυκλοφορίας.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
MicraNissanΙρλανδία

Related Articles

Γιατί είναι απαραίτητη η ζώνη ασφαλείας στους πίσω επιβάτες; (video)

Ας είμαστε ειλικρινείς, οι περισσότεροι δε χρησιμοποιούμε την πίσω ζώνη ασφαλείας στο αυτοκίνητο, κάτι το οποίο όμως είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο.

Τέσσερα μοντέλα της Nissan στην έρημο Σαχάρα

Την αφιλόξενη έρημο της Σαχάρας κλήθηκαν να κατακτήσουν τα Nissan Patrol, Navara, Titan και Terra, ώστε να αποδείξουν ότι  μπορούν

Νέα άνοδος στις πωλήσεις αυτοκινήτων το Νοέμβριο στην Ελλάδα

Κατά γενική ομολογία η ταλαιπωρημένη εγχώρια αγορά καινούργιων αυτοκίνητων έχει αρχίσει να εμφανίζει μικρά και σταδιακά βήματα ανόδου. Τελευταίο της