Breaking News

Επανακυκλοφορούν γνήσια ανταλλακτικά για το Nissan Skyline

Επανακυκλοφορούν γνήσια ανταλλακτικά για το Nissan Skyline

Η Nissan δε ξεχνά τα παλιότερα μοντέλα της που άφησαν ιστορία και φροντίζει να τα τροφοδοτεί με γνήσια ανταλλακτικά, ώστε να συνεχίσουν να κυκλοφορούν χωρίς προβλήματα στους δρόμους.

Η ιαπωνική εταιρεία λοιπόν ανακοίνωσε το νέο πρόγραμμα “Nismo Heritage” στο οποίο συμμετέχουν για το σκοπό αυτό η Nissan, η Nissan Motor Sports, η Autech Japan και επιλεγμένοι προμηθευτές. Το πρώτο μοντέλο που θα ωφεληθεί από το εν λόγω πρόγραμμα είναι το εμβληματικό Skyline R32 GT-R.

Η επιστροφή στις πωλήσεις των ανταλλακτικών του R32 GT-R θα ξεκινήσει την 1η Δεκεμβρίου. Ανάμεσα στα 80 γνήσια ανταλλακτικά του που θα επανακυκλοφορήσουν βρίσκονται ιμάντες, σωλήνες και ορισμένα επιλεγμένα εξωτερικά κομμάτια του. Σύντονα στο ράφι θα τοποθετηθούν και ανταλλακτικά για τα R33 και R34 GT-R.

Η Nissan διευκρινίζει ότι αν δε μπορέσει να κατασκευάσει και πάλι ένα ανταλλακτικό με τον αρχικό προμηθευτή της η Nismo θα δίνει τη λύση με ανακατασκευασμένα ή επιδιορθωμένα ανταλλακτικά.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
NismoNissanSkyline

Related Articles

Ηλεκτρικό μονοθέσιο για τη Formula E ετοιμάζει η Cupra (video)

Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες εισέρχονται στη Formula E, παρότι η δημοτικότητα της σε καμία περίπτωση δε συγκρίνεται με αυτή της Formula 1.

Νέα έκδοση της Lotus Exige εμπνευσμένη από ένα μονοθέσιο

Μια νέα ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής μόλις 25 αντιτύπων της Exige δημιούργησε η Lotus, η οποία ονομάζεται Cup 430 Type

Ένα Volkswagen Beetle για τη Σταχτοπούτα

Θυμάστε από τα παιδικά σας χρόνια την άμαξα που μετέφερε τη Σταχτοπούτα στο χορό; Ένας ταλαντούχος οξυγονοκολλητής και σιδηρουργός από