Breaking News

Η είσοδος της Skoda στην ηλεκτροκίνηση

Η είσοδος της Skoda στην ηλεκτροκίνηση

Τα σχέδια της σχετικά με την ηλεκτροκίνηση αποκαλύπτει η Skoda.

Η τσέχικη εταιρεία από το 2019 στην έδρα της που βρίσκεται στην πόλη Μλάντα Μπόλεσλαβ θα ξεκινήσει την παραγωγή ηλεκτρικών εξαρτημάτων για plug-in υβριδικά μοντέλα, που θα προορίζονται όχι μόνο για την ίδια, αλλά και για τα άλλες εταιρίες του Ομίλου Volkswagen, στον οποίο ανήκει.

Παράλληλα εκεί θα κατασκευάζονται και ηλεκτροκίνητα μοντέλα της, καθώς όπως δηλώνεται το μέλλον της είναι συνδεδεμένο με την πρίζα. Στόχος της είναι μέχρι το 2025 να έχει στη γκάμα της πέντε ηλεκτροκίνητα μοντέλα διαφορετικών κατηγοριών.

Η αρχή θα γίνει με το plug-in υβριδικό Superb, ενώ ένα χρόνο αργότερα, το 2020, θα δούμε και το πρώτο της μοντέλο αποκλειστικά με μπαταρίες. Τονίζεται ακόμα ότι η εμπιστοσύνη του Ομίλου Volkswagen στην Skoda αποκαλύπτεται και από το γεγονός ότι στη Μλάντα Μπόλεσλαβ θα παράγεται το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Δημοπρατείται η Lamborghini Huracan του Πάπα Φραγκίσκου

Οι πιστοί οπαδοί της Καθολικής Εκκλησίας και της Lamborghini έχουν πλέον ένα κοινό σύμβολο. Μια πισωκίνητη Huracan, η οποία πριν

To Range Rover Evoque περνάει άνετα το μεγαλύτερο σαμαράκι (video)

Τις εκτός δρόμου δυνατότητες του Evoque απέδειξε η Range Rover εντός της πόλης και όχι σε κάποιο χωμάτινο, λασπωμένο ή

Το νέο Milan Red των 1.325 ίππων

Οι περισσότεροι ξέρετε ως κατασκευάστριες εταιρείας των supercar τις γνωστότερες όπως Ferrari, Porsche και Lamborghini. Στο προσκήνιο ωστόσο προσπαθεί να