Breaking News

Πώς διασφαλίζει η Nissan την αντοχή στις πόρτες της; (video)

Πώς διασφαλίζει η Nissan την αντοχή στις πόρτες της; (video)

Στις κυρίες επιβάλλεται πάντα να ανοίγουμε την πόρτα για να εισέλθουν στο αυτοκίνητο, ωστόσο η Ρόζι θέλει να κάνει μονή της αυτή την κίνηση και μάλιστα αρκετά συχνά.

Συγκεκριμένα μπορεί μέσα σε μόλις τρεις μέρες να ανοίξει και να κλείσει την πόρτα ενός αυτοκινήτου 45.000 φορές, όσες δηλαδή υπολογίζεται ότι πραγματοποιούνται σε βάθος δεκαετίας.

Σίγουρα θα έχετε περιέργεια να γνωρίσετε την εκκεντρική Ρόζι για αυτό σας την αποκαλύπτουμε στο παρακάτω video. Όπως θα δείτε πρόκειται για ένα ρομπότ στο Τεχνικό Κέντρο της Nissan  στο Μίτσιγκαν και αποστολή του είναι να διασφαλίζει την αντοχή στις πόρτες των ιαπωνικών μοντέλων.

Οι εργαζόμενοι της Nissan αποκαλούν χαϊδευτικά το ρoμπότ βάρους 1,5 τόνου Ρόζι. Αξίζει να αναφέρουμε ακόμα ότι ανοιγοκλείνει την πόρτα κάθε έξι δευτερόλεπτα, ενώ σε ημερησία βάση εκτελεί την ιδία μονότονη κίνηση 14.000 φορές, δουλεύοντας ασταμάτητα στη βάρδια της, χωρίς ούτε ένα διάλειμμα για καφέ.


Tags assigned to this article:
NissanΡόζι

Related Articles

Το νέο Audi RS Q8 είναι το ταχύτερο SUV (video)

Μπορεί ακόμα η Audi να μην έχει αποκαλύψει επίσημα το νέο ισχυρότατο RS Q8, αυτό όμως δεν του απαγορεύει να

Η Bugatti Chiron τώρα και με ηλιοροφή

To να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο στην εξοπλιστική του λίστα ηλιοροφή δεν είναι μια ιδιαίτερη είδηση, εκτός και αν πρόκειται για

Κελεπούρι αυτό το μεταχειρισμένο αλλά ανέγγιχτο Audi TT

Όσοι έχουν αναζητήσει στις αγγελίες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων κάποιο Audi TT πρώτης γενιάς (1998-2006) σίγουρα έχουν δυσκολευτεί να βρουν ένα σε