Breaking News

Θα δίνατε 128.000 ευρώ για ένα βιβλίο της Ferrari;

Θα δίνατε 128.000 ευρώ για ένα βιβλίο της Ferrari;

Η ιστορία της Ferrari είναι σίγουρα ιδιαίτερα σημαντική, έχει πολλά ενδιαφέροντα κεφάλαια και αξίζει να τη γνωρίζει κανείς.

Ωστόσο αν πάρουνε σαν δεδομένο ότι η γνώση πρέπει να είναι δωρεάν και ελεύθερη σε όλους, τότε μάλλον το συγκεκριμένο βιβλίο με την ιστορία της ιταλικής εταιρίας των supercars έρχεται σε πλήρη αντίθεση με αυτή την άποψη.

Ο λόγος είναι ότι θα δημοπρατηθεί στη Νέα Υόρκη τον επόμενο μηνά και αναμένεται η τιμή του να κυμανθεί από 128.700 έως 150.160 ευρώ. Ναι, σωστά διαβάσετε δεν έχει γίνει κάποιο λάθος στην τιμή.

Το εν λόγω «χρυσό» βιβλίο εκδίδεται από τη βρετανική εταιρεία Kraken Opus. Η έκδοση Diamante που βλέπετε στην προκειμένη περίπτωση κυκλοφόρησε το 2011, ζυγίζει περίπου 36 κιλά και αποτελείται από 852 σελίδες που είναι αφιερωμένες στη Ferrari.

Βέβαια υπάρχει και η πιο οικονομική έκδοση Classic, η οποία κοστίζει «μόνο» 3.518 ευρώ, αλλά και η έκδοση Enzo των 32.177 ευρώ που κυκλοφόρησε σε 400 αντίτυπα.

Η κορυφαία τώρα έκδοση που θα δημοπρατηθεί συνοδεύεται από ένα ζευγάρι λευκών γαντιών, ώστε να γυρίζονται με ιδιαίτερη ευπρέπεια οι σελίδες, το βιβλίο είναι ντυμένο με κόκκινο δέρμα, το καλπάζον άτι της Ferrari είναι διαμαντένιο, ενώ η θήκη του είναι κατασκευασμένη από ανθρακόνημα.

Παράλληλα έχουν βάλει την υπογραφή τους οι οδηγοί της Ferrari στη Formula 1 εκείνη τη σεζόν, Φερνάντο Αλόνσο και Φελίπε Μάσα, αλλά και ο τότε πρόεδρος Λούκα Ντι Μοντετζέμολο.

Με τα ίδια χρήματα βέβαια αγοράζει κανείς μια μεταχειρισμένη Ferrari, ωστόσο αυτοί που θα παρευρεθούν στη δημοπρασία πιθανότατα να έχουν ήδη μια στο γκαράζ τους και άπλα να ψάχνουν κάτι αντίστοιχης αξίας για τη βιβλιοθήκη τους.



Related Articles

Ρεκόρ Γκίνες στη Ford για τη μεγαλύτερη διαφημιστική αφίσα (video)

Η Ford γνωρίζει πολύ καλά πόσο σημαντική είναι διαφήμιση για την προώθηση ενός νέου μοντέλου, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση επέδειξε

Το πρώτο μοντέλο παραγωγής της Polestar

H Polestar που ήταν υπεύθυνη για τα μοντέλα επιδόσεων της Volvo, αφού εξαγοράστηκε από τη σουηδική εταιρία, έγινε αυτόνομη και

Σοκαριστικό ατύχημα! Έπεσε με ταχύτητα σε σταθμό διοδίων (video)

Οι κάμερες ασφαλείας σε ένα σταθμό διοδίων κατέγραψαν ένα απίστευτο τροχαίο ατύχημα. Όπως θα δείτε στο παρακάτω video το μαύρο