Breaking News

Η υπερσύγχρονη γραμμή παραγωγής του Tesla Model 3 (video)

Η υπερσύγχρονη γραμμή παραγωγής του Tesla Model 3 (video)

Απόσπασμα από ταινία επιστημονικής φαντασίας μοιάζει το παρακάτω video που προβάλει τη γραμμή παραγωγής του νέου Tesla Model 3.

Όπως θα δείτε υπερσύγχρονα ρομπότ εκτελούν συγχρονισμένες εργασίες πραγματοποιώντας συγκολλήσεις στο αμάξωμα, ενώ ρομποτικοί βραχίονες τοποθετούν τις γυάλινες επιφάνειες και στο εσωτερικό τα καθίσματα και το ταμπλό, πάνω στο οποίο διακρίνεται η μεγάλη οθόνη αφής.

Σύμφωνα με την Tesla η παραγωγή του νέου της μοντέλου θα ξεκινήσει τελικά το πρώτο τρίμηνο του 2018, με καθυστέρηση τριών μηνών από το αρχικό χρονοδιάγραμμα, με στόχο 5.000 μονάδες σε εβδομαδιαία βάση που αργότερα αναμένεται να φτάσει τις 10.000.

Ωστόσο ήδη αρκετοί πελάτες βρίσκονται στην αναμονή για το νέο Tesla 3 και μάλλον δε θα τους παρηγορήσουν τα σχετικά πλάνα.


Tags assigned to this article:
Model 3Tesla

Related Articles

Νέο υπερπολυτελές μοντέλο της Mercedes-Maybach (video)

Σε άλλο επίπεδο σκοπεύει να πάει την πολυτέλεια η Mercedes-Maybach μέσω ενός νέου πρωτότυπου μοντέλου που ετοιμάζεται να παρουσιάσει τέλος

Ποια νέα BMW κρύβεται πίσω από το καμουφλάζ; (video)

Ντυμένη με βαρύ ασπρόμαυρο καμουφλάζ, η επερχόμενη BMW 4 Series Coupe, «αρνείται» προς το παρόν να μας αποκαλύψει τη σιλουέτα της,

Με άγριο παρουσιαστικό το Subaru VIZIV Performance STI Concept

Για την παρουσία της στο επερχόμενο 45ο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο που θα ανοίξει τις πύλες από 12 έως 14