Breaking News

Κατασκευάστηκε το εκατομμυριοστό Volkswagen Sharan

Κατασκευάστηκε το εκατομμυριοστό Volkswagen Sharan

Μπορεί στην Ελλάδα τα πολυχρηστικά μοντέλα (MPV) να μην είναι ιδιαίτερα δημοφιλή, όμως αυτό σε καμία περίπτωση δεν αποτρέπει το Volkswagen Sharan να κάνει σημαντική και μακροχρόνια καριέρα.

Ίσως κάποιοι να θυμούνται ότι το πρώτο Sharan λανσαρίστηκε το φθινόπωρο του 1995. Ακόμα και πριν από 24 χρόνια το γερμανικό πολυχρηστικό μοντέλο διακρίνονταν, όπως και σήμερα, για την πλούσια γκάμα κινητήρων του, οι οποίοι χαρακτηρίζονταν αρκετά αποδοτικοί.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε ότι η Volkswagen έχει μεριμνήσει ώστε οι κινητήρες του υφιστάμενου Sharan να εναρμονιστούν με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ρύπων Euro 6d TEMP, που θα ισχύουν για όλα τα νέα μοντέλα από το Σεπτέμβριο του 2019.

Ανέκαθεν το Sharan προσέφερε πλευρικές συρόμενες μεγάλες πόρτες, ευρύχωρο εσωτερικό και άφθονους χώρους για τους επιβάτες, ενώ όπως είναι λογικό αγαπήθηκε από τους οικογενειάρχες.

Πλέον εξοπλίζεται στάνταρ και με σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, όπως η υποβοήθηση παραμονής στη λωρίδα κυκλοφορίας και η αυτόματη πέδηση έκτακτης ανάγκης. Διατίθεται σε 33 αγορές, ενώ η Γερμανία είναι μια από τις  σημαντικότερες για το Sharan.

Η Volkswagen πρόσφατα γιόρτασε την παραγωγή του εκατομμυριοστού Sharan στο εργοστάσιο της που βρίσκεται στη Παλμέλα της Πορτογαλίας. Εκεί κατασκευάζονται επίσης τα Alhambra και T-Roc, ενώ παλιότερα τα Eos και Scirocco. Από τη γραμμή παραγωγής του εν λόγω εργοστασίου έχουν κυλίσει συνολικά 2,7 εκατομμύρια οχήματα.



Related Articles

Smart με ηχεία, εξέδρα DJ, φωτορυθμικά και μηχάνημα καπνού (video)

Το συγκεκριμένο ηλεκτροκίνητο Smart ForTwo EQ είναι το απόλυτο animal party της πόλης, καθώς όπου και αν βρεθεί μπορεί να

Η SEAT δίνει συμβουλές οδήγησης σε εγκυμονούσες γυναίκες (video)

Χρήσιμες πληροφορίες και διευκρινήσεις δίνει η SEAT σε εγκυμονούσες γυναίκες που ανησυχούν για το αν είναι επικίνδυνο να οδηγούν. Σύμφωνα

Τι σημαίνει αυτός ο αριθμός στην πινακίδα της Toyota Corolla;

To εργοστάσιο της Toyota που βρίσκεται στο Ντέρμπισαϊρ της Βρετανίας άρχισε και πάλι να λειτουργεί στις 26 Μαΐου, μετά την